Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβόλησαν και σκότωσαν 13χρονο

Αστυνομικοί στις ΗΠΑ πυροβόλησαν και σκότωσαν 13χρονο

Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές ο 13χρονος ήταν ύποπτος για ληστεία και είχε στην κατοχή του αεροβόλο

Νεκρός έπεσε 13χρονος Τάιρι Κινγκ, στο Κολόμπους του Οχάιο των ΗΠΑ την Τετάρτη το βράδυ, από πυρά αστυνομικών μετά από καταδίωξη. Σύμφωνα με τις αμερικανικές αρχές ο 13χρονος είχε μαζί του αεροβόλο, ενώ οι ίδιες υποστηρίζουν ότι συμμετείχε σε ένοπλη επίθεση.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση άνδρες της αστυνομίας έσπευσαν στην περιοχή μετά από τηλεφωνική καταγγελία για ένοπλη ληστεία.

Στη συνέχεια, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, εντόπισαν τρεις άνδρες τα χαρακτηριστικά των οποίων έμοιαζαν με την περιγραφή που είχε δώσει το θύμα οι οποίοι όταν επιχείρησαν να τους μιλήσουν, δύο εξ αυτών το έβαλαν στα πόδια. Ακολούθησε καταδίωξη και τότε ο 13χρονος «έβγαλε πιστόλι από τη ζώνη του».

«Ο ένας εκ των αστυνομικών πυροβόλησε πολλές φορές και τραυμάτισε τον ύποπτο».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Πολιτική ισότητα ως προϋπόθεση ή ως βέτο; Η ανάρτηση Ερχιουρμάν και τα προειδοποιητικά μηνύματα της Λευκωσίας

Μετωπική επαναφορά της πολιτικής ισότητας ως αδιαπραγμάτευτης προϋπόθεσης για την επανέναρξη των συνομιλιών επιχειρεί ο κατοχικός ηγέτης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας εκ νέου το πολιτικό θερμόμετρο στο Κυπριακό, σε μια χρονική στιγμή κατά την οποία καταβάλλεται προσπάθεια επανεκκίνησης της διαδικασίας υπό τα Ηνωμένα Έθνη.

BEST OF TOTHEMAONLINE