Πόσο πλούσιος θα ήταν σήμερα ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Πόσο πλούσιος θα ήταν σήμερα ο Πάμπλο Εσκομπάρ

Με αφορμή την ταινία «The Infiltrator» η Warner Bros δημιούργησε ένα γράφημα για να δείξει πόσο πλούσιος θα ήταν σήμερα ο «βασιλιάς των ναρκωτικών».

Ο “φάκελος” Πάμπλο Εκσομπάρ πουλούσε και θα πουλάει πάντα. Αυτό γιατί όλοι θέλουν να μάθουν πως κατάφερε να γίνει ο νούμερο ένα εγκληματίας που γνώρισε η σύγχρονη ιστορία και πως κατάφερε να χτίσει μια αυτοκρατορία βρόμικου χρήματος.

Η ιστορία είναι λίγο πολύ γνωστή. Ο Πάμπλο Εσκομπάρ ήταν ο μεγαλύτερος βαρώνος ναρκωτικών στην ιστορία της ανθρωπότητας, ήταν ο άνθρωπος που δεν δίσταζε να δολοφονεί εν ψυχρώ για να καταφέρει τον στόχο του, άλλοτε να κερδίσει χρήματα και άλλοτε εξουσία.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews.com.cy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Δεν ξεκινούμε από το μηδέν, αξιοποιείται το διαπραγματευτικό κεκτημένο» - Ποιο είναι το... κλειδί

Έχουμε θετική ανακοίνωση που αφορά το γεγονός ότι όλοι έχουν αποδεχθεί τη σύγκληση μιας διευρυμένης διάσκεψης που δεν ήταν δεδομένη πριν έρθει ο ΓΓ των ΗΕ στην Κύπρο, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE