LIFESTYLE

Ο Κύπριος Tattoo Αrt Χρίστος Καζάζης μας συστήνεται - «Τα tattoo είναι μορφή τέχνης» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο  Κύπριος Tattoo Αrt  Χρίστος Καζάζης μας συστήνεται - «Τα tattoo είναι μορφή τέχνης» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ο γνωστός Κύπριος Tattoο Art από την Λάρνακα, Χρίστος Καζάζης συστήνεται στο ThemaOnline και μας μιλά για την τέχνη των tattoo.

Μιλώντας στην ιστοσελίδας μας για την δουλειά του, διακρίνουμε ένα «όμορφο» άνθρωπο που αγαπάει αυτό που κάνει, δηλώνοντας πως «τα tattoo είναι μια μορφή τέχνης που χρειάζεται φυσικό ταλέντο στη ζωγραφική και ασταμάτητη εξάσκηση της τεχνικής».

Πως ξεκίνησες να ασχολείσαι με τη τέχνη;

Με τη τέχνη ασχολούμαι από μικρό παιδί. Πάντα μου άρεσε η ζωγραφική και με οτιδήποτε είχε σχέση με χειροτεχνία

Επαγγελματικά πότε ξεκίνησες;

Επαγγελματικά άρχισα να ασχολούμαι μετά τις σπουδές μου. Έχω σπουδάσει interior design οπόταν ήταν εύκολο να συνδυάσω τη ζωγραφική με τη δουλειά μου

Που έχεις δουλέψει μέχρι τώρα;

Στα 27 μου ξεκίνησα να ασχολούμαι με το tattoo. Στην αρχή δούλευα σε δικό μου studio στην Αραδίππου. Μέχρι το τέλος του πρώτου χρόνου είχα επαγγελματική πρόταση για studio στην Δανία. Χωρίς δεύτερη σκέψη πήρα την απόφαση να φύγω από Κύπρο και να αναπτύξω τη τεχνική μου. Δούλεψα σχεδόν ένα χρόνο στη Δανία, κάνοντας και παράλληλα κάποια guest spots στην Ισπανία. Μετά επέστρεψα στην Κύπρο όπου δούλεψα σε studio στην Λεμεσό. Τώρα, βρίσκομαι στο  artwave studio στην Λάρνακα.

 

Τι είδους σχέδια κάνεις; Έχεις κάποιο στυλ που προτιμάς;

Ασχολούμαι περισσότερο με black & grey realism και το είδος του tattoo που με εξιτάρει είναι black & grey realistic portraits.

Έχεις κάποιο συγκεκριμένο σχέδιο που έχεις δημιουργήσει, θεωρείς το αγαπημένο σου;

Ναι, μέχρι τώρα το αγαπημένο μου είναι ένα portrait του Walter White από τη σειρά Breaking Bad. Το συγκεκριμένο για μένα είναι κάτι σαν πρώτη ένδειξη του επιπέδου που ανεβαίνω.

Υπάρχει κάποιο tattoo που σε έχει δυσκολέψει πολύ;

Tattoo που να δυσκολεύει δεν υπάρχει κατά τη γνώμη μου, υπάρχουν μόνο tattoo που δεν θέλεις να κάνεις. Για παράδειγμα έρχεται κάποιος, βλέπει τη δουλειά μου και ζητά κάτι εντελώς αντίθετο από αυτό που κάνω – ε, αυτά δεν είναι δύσκολα αλλά δεν τα απολαμβάνεις.

 

Οι πελάτες σου ξέρουν τι ζητούν και τι θέλουν;

Κάποιοι ναι, κάποιοι όχι.

Ποια εκτιμάς ότι είναι η σχέση του κόσμου με το tattoo σήμερα;

Η σχέση του κόσμου με το tattoo σήμερα είναι ίσως η ποιο καλή μέχρι τώρα. Το tattoo είναι πλέον μια αποδεχτή, από την κοινή γνώμη, μορφή τέχνης.

Ποιος είναι ο αγαπημένος/μένη σου tattoo artist;

Αγαπημένος μου είναι ο Ρώσσος tattoo artist Den Yakovlev. Θεωρώ τη δουλειά του εξωπραγματική.

Τι σημαίνουν τα tattoo conventions για σένα; Σου αρέσει γενικότερα η συμμετοχή σ ’αυτά;

Πιστεύω ότι αν είσαι καλός σε αυτό που κάνεις πρέπει να μπορείς να το δείξεις. Ο υγιείς ανταγωνισμός σε παροτρύνει να γίνεσαι καλύτερος.

Όταν δημιουργείς ένα tattoo, που ταξιδεύει το μυαλό σου;

Την ώρα που χτυπάς δεν ταξιδεύεις. Είσαι 100% στη μύτη της βελόνας.

Το tattoo για σένα είναι τέχνη ή τεχνική;

Το tattoo είναι μια μορφή τέχνης που χρειάζεται φυσικό ταλέντο στη ζωγραφική και ασταμάτητη εξάσκηση της τεχνικής.

Ποια η πηγή έμπνευσης για τα σχέδια σας;

Πηγή έμπνευσης  είναι το τι θα πάρουμε από τον πελάτη. Ο πελάτης εξηγεί ένα περίπου τι φαντάζεται και εμείς το ετοιμάζουμε στον υπολογιστή.

Τι υλικά χρησιμοποιείς;

Πλέον χρησιμοποιώ μόνο rotary pens, που είναι κατά τη γνώμη μου ότι καλύτερο έχει φτιαχτεί μέχρι τώρα. Από μελάνια χρησιμοποιώ “Dynamic Ink”.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top