Λήξη συναγερμού, «ασφαλές» το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου

Λήξη συναγερμού, «ασφαλές» το αεροδρόμιο Σίτι του Λονδίνου

Ασφαλές κηρύχθηκε το Αεροδρόμιο του Σίτι του Λονδίνου αφού στελέχη των υπηρεσιών άμεσης βοήθειας δεν ανακάλυψαν καμιά ένδειξη πως εκδηλώθηκε χημική πυρκαγιά.

Στην εκκένωση του αεροδρομίου Σίτι του Λονδίνου προχώρησαν το απόγευμα της Παρασκευής οι βρετανικές αρχές αφότου ήχησε συναγερμός για πυρκαγιά. Ιατρικό προσωπικό προσέφερε τις πρώτες βοήθειες σε 26 άτομα που παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα και υπήρξαν αναφορές περί ενδεχόμενου «χημικού συμβάντος».

Στο αεροδρόμιο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και οχήματα της Πυροσβεστικής. Κατόπιν ελέγχων από τις αρμόδιες υπηρεσίες ο συναγερμός ήρθη καθώς δεν εντοπίστηκαν ενδείξεις «χημικού συμβάντος».

Σε ανάρτησή του στο Twitter το αεροδρόμιο Σίτι ανέφερε ότι ο αερολιμένας εκκενώθηκε εξαιτίας συναγερμού για πυρκαγιά και εξετάζονται τα αίτια.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Νέα βήματα στο Κυπριακό μετά την ενημέρωση Ολγκίν στον Γκουτέρες - Στο επίκεντρο οι επαφές σε Κύπρο, Ελλάδα και Τουρκία

Για τα αποτελέσματα των επαφών της σε Λευκωσία, Αθήνα και Άγκυρα, ενημέρωσε τον Γενικό Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, η προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE