ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Βρετανίδα για πασίγνωστο κυπριακό ξενοδοχείο: «Ήταν διακοπές κόλαση – Το 15 μηνών παιδί μας γέμισε εξανθήματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Βρετανίδα για πασίγνωστο κυπριακό ξενοδοχείο: «Ήταν διακοπές κόλαση – Το 15 μηνών παιδί μας γέμισε εξανθήματα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ως «ταξίδι κόλαση» περιγράφει τη διαμονή τους σε πασίγνωστο κυπριακό ξενοδοχείο Βρετανίδα, που ισχυρίζεται πως το παιδί της κόλλησε ιό και γέμισε εξανθήματα σε όλο του το σώμα κατά την διάρκεια των διακοπών τους στην Κύπρο.

Η 27χρονη, Άλι Στάντον, μιλώντας στην βρετανική «TheSun» κατηγορεί τον ταξιδιωτικό πράκτορα ότι δεν τους προειδοποίησε για έξαρση συγκεκριμένου ιού στο κυπριακό πασίγνωστό θέρετρο που θα ταξίδευαν με αποτέλεσμα το 15 μηνών παιδί τους να προσβληθεί και να βγάλει εξανθήματα στα χέρια, πόδια και στο στόμα του.

Μάλιστα όπως ισχυρίζεται η παραπονούμενη, όταν προσπάθησε να προειδοποιήσει άλλους παραθεριστές στο ξενοδοχείο, μέλη του προσωπικού της είπαν να σταματήσει να φοβίζει τον κόσμο.

Το ζευγάρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα είχε φθάσει στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο στις 5 Οκτωβρίου και στις 9 του ίδιου μήνα πρόσεξαν ότι το 15 μηνών παιδί τους είχε υψηλό πυρετό και ανησύχησαν.

Την επόμενη ημέρα όταν ξύπνησαν παρατήρησαν ότι το παιδί ήταν γεμάτο εξανθήματα και φουσκάλες και έτσι το πήραν σε ιατρικό κέντρο.

Εκεί, όπως ισχυρίζονται, τους ρώτησαν αν διέμεναν στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο καθώς είχαν δει της ίδιες περιπτώσεις από άλλους τουρίστες του θερέτρου.

Ακολούθως επισκέφθηκαν νοσοκομείο στην Πάφο όπου οι γιατροί επιβεβαίωσαν ότι το παιδί είχε κολλήσει τον ιό.

«Ήταν οι πρώτες διακοπές της Έλσης και θέλαμε να κάνουμε ένα ωραίο οικογενειακό ταξίδι. Όμως έγινε το ακριβώς αντίθετο», δήλωσε κλείνοντας την συνέντευξη της στην Βρετανική εφημερίδα η μητέρα του παιδιού. 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

ΠτΔ: Διορίζει ποινικούς ανακριτές για την υπόθεση του Θανάση Νικολάου

Στο Κυπριακό, αλλά και στην υπόθεση του Θανάση αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top