Η έκκληση του πατέρα της Άντρης Καραντώνη στον Υπουργό Υγείας! VIDEO

Η έκκληση του πατέρα της Άντρης Καραντώνη στον Υπουργό Υγείας! VIDEO

Η παρουσιάστρια είναι περήφανη για τους γονείς της, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα με τον αδελφό της Κωνσταντίνο, ο οποίος πάσχει από αυτισμό.

Η Άντρη Καραντώνη την Τετάρτη, 26/10, βρέθηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και ανάμεσα στα άλλα, μίλησε και για τον αδελφό της Κωνσταντίνο. 

Η παρουσιάστρια λατρεύει τον αδελφό της και εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια γι αυτόν λέγοντας: «Την ίδια αγάπη που μου έδωσε ο Κωνσταντίνος την πήρα από την κόρη μου» εξηγώντας ότι πρόκειται για ένα αθώο πλάσμα με απέραντη και ανιδιοτελή αγάπη. Η ίδια νιώθει ευλογημένη, αφού ο αδελφός της και η συμβίωση μαζί του της έμαθε την υπομονή...

Η Άντρη ανάμεσα στα άλλα δήλωσε: «Είμαι περήφανη για τους γονείς μου που είναι ακόμα μαζί» αφου καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες. Ο πατέρας της μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Κύπρου άνοιξε την καρδιά του και δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προβλήματα που τους δημιουργεί η ίδια η Πολιτεία, αλλά και να κάνει έκκληση στον Υπουργό. 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Πάει Ιερουσαλήμ για τριμερή συνάντηση Κύπρου-Ελλάδας-Ισραήλ - Θα συζητηθεί η ενίσχυση του σχήματος 3+1

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα μεταβεί στο Ισραήλ τη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2025, για την πραγματοποίηση τόσο διμερούς επίσκεψης όσο και για τη συμμετοχή του στη 10η  Τριμερή Σύνοδο Κύπρου Ελλάδας Ισραήλ. 

BEST OF TOTHEMAONLINE