LIFESTYLE

Η έκκληση του πατέρα της Άντρης Καραντώνη στον Υπουργό Υγείας! VIDEO

Η έκκληση του πατέρα της Άντρης Καραντώνη στον Υπουργό Υγείας! VIDEO

Η παρουσιάστρια είναι περήφανη για τους γονείς της, οι οποίοι δίνουν καθημερινά τον δικό τους αγώνα με τον αδελφό της Κωνσταντίνο, ο οποίος πάσχει από αυτισμό.

Η Άντρη Καραντώνη την Τετάρτη, 26/10, βρέθηκε στην εκπομπή «Με αγάπη Χριστιάνα» και ανάμεσα στα άλλα, μίλησε και για τον αδελφό της Κωνσταντίνο. 

Η παρουσιάστρια λατρεύει τον αδελφό της και εκφράστηκε με πολύ τρυφερά λόγια γι αυτόν λέγοντας: «Την ίδια αγάπη που μου έδωσε ο Κωνσταντίνος την πήρα από την κόρη μου» εξηγώντας ότι πρόκειται για ένα αθώο πλάσμα με απέραντη και ανιδιοτελή αγάπη. Η ίδια νιώθει ευλογημένη, αφού ο αδελφός της και η συμβίωση μαζί του της έμαθε την υπομονή...

Η Άντρη ανάμεσα στα άλλα δήλωσε: «Είμαι περήφανη για τους γονείς μου που είναι ακόμα μαζί» αφου καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με πολλές δυσκολίες. Ο πατέρας της μιλώντας στην εκπομπή του Alpha Κύπρου άνοιξε την καρδιά του και δεν δίστασε να αναφερθεί και στα προβλήματα που τους δημιουργεί η ίδια η Πολιτεία, αλλά και να κάνει έκκληση στον Υπουργό. 

Δείτε όλα όσα είπε στο video που ακολουθεί:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top