Στήριξη του κράτους ζητά η ΣΕΚΟ για κατασκευή της μαρίνας στην Πάφο

Στήριξη του κράτους ζητά η ΣΕΚΟ για κατασκευή της μαρίνας στην Πάφο

Την αδήριτη ανάγκη για άμεση προώθηση και κατασκευή της μαρίνας Πάφου στην περιοχή «Πότιμα», σύμφωνα με τα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα, επανατονίζει η Συντονιστική Επιτροπή Κομμάτων και Οργανώσεων (Σ.Ε.Κ.Ο.) Πάφου.

Σε έκτακτη συνεδρία της Εκτελεστικής Γραμματείας της Συντονιστικής, η οποία συνήλθε για να εξετάσει το θέμα που δημιουργήθηκε σχετικά με τους όρους που θέτει η Αναθέτουσα Αρχή και τη συνεπαγόμενη πιθανότητα νέας εμπλοκής σε αυτή την υπόθεση, επαναβεβαιώθηκε ομόφωνα, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η αποφασιστικότητα όλων των Αρχών και Φορέων της Πάφου για τη διαφύλαξη των συμφερόντων της επαρχίας.

Διαβάστε περισσότερα στο BusinessNews

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Νέα επίθεση σε Αστυνομικούς - Νεαροί τους έριξαν πέτρες και αυγά - Χειροπέδες σε δύο ανήλικους - Τι συνέβη

Σε δύο περιστατικά ανάμματος φωτιάς και πρόκλησης ανησυχίας, ανταποκρίθηκε χθες βράδυ η Αστυνομία, στη Λεμεσό. Σε ένα εξ αυτών, οι αστυνομικοί δέχθηκαν επίθεση με πετροβολισμό, από νεαρά πρόσωπα, με αποτέλεσμα να συλληφθούν δύο 14χρονοι.

BEST OF TOTHEMAONLINE