Παραδίδονται στην Aστυνομία από τα κατεχόμενα οι 4 ύποπτοι για την απαγωγή παιδιού

Παραδίδονται στην Aστυνομία από τα κατεχόμενα οι 4 ύποπτοι για την απαγωγή παιδιού

Τέσσερα άτομα, τρία κυπριακής καταγωγής και ένα αλβανικής, τα οποία συνελήφθησαν στα κατεχόμενα ως ύποπτοι για παροχή βοήθειας σε Ρωσίδα στην απόπειρα απαγωγής μωρού 17 μηνών από τις ελεύθερες περιοχές, παραδίδονται αυτή την ώρα σε περιοχή κοντά στο Λήδρα Πάλας μέσω των Ηνωμένων Εθνών στην Αστυνομία.

Όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ, αυτό έγινε κατορθωτό μετά από πρωτοβουλία της δικοινοτικής τεχνικής επιτροπής για εγκληματικά θέματα και αφού οι τέσσερις πλήρωσαν χρηματικό πρόστιμο σε “δικαστήριο” στα κατεχόμενα, το οποίο τους επιβλήθηκε για “παράνομη είσοδο” στο ψευδοκράτος.

Η Ρωσίδα και το μωρό, όπως επίσης πληροφορείται το ΚΥΠΕ, βρίσκονται ακόμη στην Αμμόχωστο, καθώς δεν έχει παρουσιαστεί ενώπιον του ψευδοδικαστηρίου. Η Ρωσίδα συνελήφθη για “παράνομη είσοδο” στα κατεχόμενα από στρατιωτική περιοχή.


Πηγή:KΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Πάπας σε ΥΠΕΞ: Κοινές αξίες συνδέουν Αγία Έδρα και Κυπριακή Δημοκρατία

Στους διαρκείς δεσμούς και τις κοινές αξίες που συνδέουν την Αγία Έδρα και την Κυπριακή Δημοκρατία αναφέρθηκε ο Πάπας Λέων ΙΔ', υπογραμμίζοντας την ανεκτίμητη χριστιανική κληρονομιά της Κύπρου και τον ρόλο της ως γέφυρας πολιτισμών. Ο Υπουργός Εξωτερικών, Κωνσταντίνος Κόμπος, ο οποίος εκπροσώπησε τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, στην τελετή ενθρόνισης του νέου Ποντίφικα, μετέφερε τις θερμές ευχές της κυπριακής πολιτείας.