Θα γίνει Νοέμβρης για να βρέξει – Έρχονται βροχές λέει η Μετεωρολογική

Θα γίνει Νοέμβρης για να βρέξει – Έρχονται βροχές λέει η Μετεωρολογική

Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή.

Την Κυριακή (30/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, αρχικά ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ, αλλά το απόγευµα µέτριοι µέχρι ισχυροί 4 µε 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 28 βαθµούς στο εσωτερικό, τα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 25 στα δυτικά και βόρεια και στους 20 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή (30/10) το βράδυ, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεµοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, µέτριοι 4 αλλά παροδικά στα προσήνεµα, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι γενικά ταραγµένη αλλά στα προσήνεµα µέχρι κυµατώδης. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 16 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 18 στα παράλια και στους 12 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.

Τη ∆ευτέρα (31/10) ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά παροδικά θα παρατηρούνται αυξηµένες νεφώσεις.

Την Τρίτη (01/11) και την Τετάρτη (02/11) ο καιρός θα είναι κατά διαστήµατα συννεφιασµένος µε τοπικές βροχές ή και µεµονωµένες καταιγίδες. Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά αισθητή πτώση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE