ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΓ. ΦΥΛΑ: Άγιο είχαν τα δυο τρίχρονα μωρά – Πήρε φωτιά ο καναπές από αντικείμενο που υπερθερμάνθηκε

ΑΓ. ΦΥΛΑ: Άγιο είχαν τα δυο τρίχρονα μωρά – Πήρε φωτιά ο καναπές από αντικείμενο που υπερθερμάνθηκε

Είχαν άγιο τα δυο μωρά ηλικίας μόλις τριών ετών οικογένειας από την Αγιά Φύλα, όταν πυρκαγιά ξέσπασε στον καναπέ του σπιτιού τους το βράδυ του Σαββάτου (29/10)

Οι πληροφορίες της ιστοσελίδας μας αναφέρουν πως η φωτιά προκλήθηκε από αντικείμενο που βρίσκονταν στο καναπέ σαλονιού που ήταν μέσα στην κουζίνα.

Πιο συγκεκριμένα, ηλεκτρονικός υπολογιστής που βρισκόταν στον καναπέ, υπερθερμάνθηκε με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά.

Όπως είχαμε αναφέρει σε προηγούμενο μας δημοσίευμα, εκείνη την στιγμή οι ιδιοκτήτες του σπιτιού απουσίαζαν, ενώ τα δυο παιδιά ηλικίας 3 χρόνων, βρίσκονταν υπό την φροντίδα της οικιακής βοηθού.

Ρίσκαρε τη ζωή της για να σώσει τα ανήλικα

Η οικιακή βοηθός πριν να ξεσπάσει η φωτιά, είχε βάλει τα παιδιά για ύπνο στα δωμάτια τους στο πρώτο όροφο της οικίας. Η οικιακή βοηθός μόλις αντιλήφθηκε την πυρκαγιά προσπάθησε να ζώσει τα ανήλικα ρισκάροντας ακόμη και τη ζωή της.

Την φωτιά αντιλήφθηκε και γείτονας ο οποίος έκανε προσπάθεια να προσεγγίσει το δωμάτιο των ανηλίκων και να τα απομακρύνει χωρίς αποτέλεσμα λόγω των πυκνών καπνών και θερμών αερίων.

Η οικιακή βοηθός κατάφερε να εισέλθει εκ νέου στο χώρο του δωματίου των ανήλικών και να τα απομακρύνει.

Λόγω των καπνών τα δυο παιδάκια μαζί με την οικιακή βοηθό μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο όπου και κρατήθηκαν για νοσηλεία πιθανότατα για προληπτικούς σκοπούς.

Διαβάστε ακόμη: 

ΑΓ. ΦΥΛΑ: Ανήλικα παιδιά και οικιακή βοηθός παραλίγο να καούν ζωντανοί μέσα στο σπίτι τους – Στο νοσοκομείο με αναπνευστικά προβλήματα

                                                 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

ΠτΔ: Υποχρέωση της ΕΕ να συμβάλει ενεργά σε οριστική διευθέτηση του Κυπριακού

Το Κυπριακό είναι κατεξοχήν ευρωπαϊκό ζήτημα και η Ευρωπαϊκή Ένωση έχει κάθε συμφέρον, αλλά και υποχρέωση, να συμβάλει ενεργά μέσα από ένα πρωταγωνιστικό ρόλο για την οριστική διευθέτησή του, χρησιμοποιώντας, αξιοποιώντας όλα τα πολιτικοοικονομικά μέσα και εργαλεία που έχει στη διάθεσή της στο πλαίσιο και των ευρωτουρκικών σχέσεων, δήλωσε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης σε χαιρετισμό σε επετειακή εκδήλωση το βράδυ της Πέμπτης για τα 20χρονα της ένταξης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top