Θα μας τρελάνουν με το Τζόκερ - Νέο τζακ ποτ - Διαβάστε το ποσό που κληρώνει!

Θα μας τρελάνουν με το Τζόκερ - Νέο τζακ ποτ - Διαβάστε το ποσό που κληρώνει!

Τυχεροί αριθμοί οι 12, 21, 17, 23, 20 και τζόκερ το 15

Νέο τζακ ποτ σημειώθηκε στην αποψινή κλήρωση του Τζόκερ, καθώς δεν βρέθηκε νικητής στην πρώτη κατηγορία. Έτσι, την προσεχή Κυριακή (06/11) οι νικητές θα μοιραστούν το ποσό των 11,5 εκατ. ευρώ, που θα βρίσκεται στην «μπάνκα». 

Οι τυχεροί αριθμοί της αποψινής κλήρωσης ήταν οι: 12, 21, 17, 23, 20 και τζόκερ το 15, ωστόσο κανένας δεν μπόρεσε να τους μαντέψει όλους σωστά.

Μετά και το νέο τζακ ποτ, ισοφαρίστηκε το ιστορικό ρεκόρ των 14 συνεχόμενων κληρώσεων χωρίς μεγάλο νικητή, που κρατά από την άνοιξη του 2010.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Χριστοδουλίδης: «Η δήλωση Γκουτέρες δεν επιδέχεται καμία απολύτως ερμηνεία»

Η δήλωση του ΓΓ του ΟΗΕ δεν επιδέχεται καμιάς απολύτως ερμηνείας, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης απευθυνόμενος προς τα μέλη του Κεντρικού Συμβουλίου Αποδήμων για τις τελευταίες εξελίξεις στο Κυπριακό, το πρώτο θέμα για το οποίο τους ενημέρωσε το απόγευμα στο Προεδρικό, κεκλεισμένων των θυρών.