ΚΟΣΜΟΣ

Βρήκαν 30χρονη αγνοουμένη αλυσοδεμένη σε αποθήκη μετά από δύο μήνες στις ΗΠΑ

Βρήκαν 30χρονη αγνοουμένη αλυσοδεμένη σε αποθήκη μετά από δύο μήνες στις ΗΠΑ

Σύμφωνα με την αστυνομία η 30χρονη Kala εντοπίστηκε μέσα σε μια αποθήκη μετάλλων «αλυσοδεμένη όπως τα σκυλιά»

Τα ίχνη της 30χρονης Kala Brown χάθηκαν τον περασμένο Αύγουστο, ωστόσο, η αστυνομία την βρήκε σήμερα «αλυσοδεμένη όπως τα σκυλιά» μέσα σε ένα ακίνητο στην Νότια Κορολίνα.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Kala εντοπίστηκε μέσα σε μια αποθήκη μετάλλων. Η ίδια δήλωσε στις αρχές ότι υπήρχαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι στο ακίνητο στο Woodruff, στην Νότια Καρολίνα.

Την ίδια μέρα που εξαφανίστηκε η Kala εξαφανίστηκε και ο φίλος της, ο 32χρονος Charlie Carver ο οποίος ωστόσο, δεν έχει εντοπιστεί ακόμα. Και οι δύο αναφέρθηκαν ως αγνοούμενοι στις 31 Αυγούστου.

Οι αρχές έχουν προχωρήσει στη σύλληψη ενός άνδρα, του 45χρνου Todd Kohlhepp από την Νότια Καρολίνα αλλά προς το παρόν δεν του έχουν αποδοθεί κατηγορίες.

Ο ύποπτος έχει κατηγορηθεί για βιασμό, ωστόσο, δεν γνωρίζουν ακόμα οι αρχές τι σχέση μπορεί να έχει αυτό με την υπόθεση της εξαφάνισης της κοπέλας και με το ακίνητο όπου βρέθηκε η Kala  Brown.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top