LIFESTYLE

Γνωστός δημοσιογράφος για το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα: «Είχαν μικροκαβγάδες... για ζητήματα χαζά»

Γνωστός δημοσιογράφος για το διαζύγιο Σκορδά-Λιάγκα: «Είχαν μικροκαβγάδες... για ζητήματα χαζά»

Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Δημήτρης Μάρκος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Αποκαλυπτικά» και αναφέρθηκε στον χωρισμό του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά και τόνισε πως είχαν προβλήματα και μικροκαβγάδες.

«Ο Γιώργος καιρό προβληματιζόταν για το Πρωινό. Σίγουρα συνετέλεσε αυτή η πολύ σημαντική απόφαση της ζωής τους να είναι χωριστά και στο Πρωινό. Ο Γιώργος μπορεί να το έκανε και χωρίς να χωρίσουν. Το ότι χώρισαν από μόνο του είναι καταλύτης και στην επαγγελματική τους ζωή. Δύο άνθρωποι που χώρισαν δεν μπορεί να είναι μαζί στο πλατό κάθε μέρα. Κατά 90% δεν άντεξαν την καθημερινή πίεση μαζί. Και είναι κρίμα, πραγματικά στεναχωρήθηκα πολύ.

Κάποια στιγμή μιλήσαμε στο τηλέφωνο και τον ρώτησα απ’ έξω απ’ έξω, τον Οκτώβριο, “ρε Γιώργο, όλα καλά με τη Φαίη;” και ο Γιώργος μου είπε “όλα καλά”. Μικροκαβγάδες είχε, όπως έχω. Παίζαμε τένις και λέγαμε τα προβλήματά μας. Δεν μπορεί ο Λιάγκας με τη Φαίη να μην είχαν. Είχε, για ζητήματα χαζά. Τα ζευγάρια μαλώνουν για χαζά ζητήματα, τα οποία διογκώνονται από τον εγωισμό και των δύο. Μικροκαβγάδες είχε, κι εγώ έχω. Τι θα κάνουμε; Θα χωρίσουμε όλοι;», είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Μάρκος.

Από Star.gr 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top