ΜΑΖΩΤΟΣ: Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κυνηγός – Εξερράγη το όπλο του

ΜΑΖΩΤΟΣ: Στο Νοσοκομείο με σοβαρά τραύματα κυνηγός – Εξερράγη το όπλο του

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας μεταφέρθηκε το πρωί της Κυριακής (13/11) κυνηγός μετά από τραυματισμό του.

Συγκεκριμένα κυνηγός φέρεται να τραυματίστηκε σοβαρά στο πρόσωπο και στο δεξί χέρι καθώς εξερράγη η θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου.

Όπως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε, γύρω στις 9:45 το πρωί της Κυριακής (13/11) λήφθηκε πληροφορία στον Αστυνομικό Σταθμό Κιτίου, από το τμήμα επειγόντων περιστατικών του Γ.Ν. Λάρνακας πως γύρω στις 9:35 το πρωί μεταφέρθηκε από φιλικό του πρόσωπο, 77χρονος κυνηγός ο οποίος τραυματίστηκε στην περιοχή του Μαζωτού.

Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία, ο 77χρονος κυνηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, εξερράγη η θαλάμη του κυνηγετικού του όπλου με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.

Σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, ο 77χρονος υπέστη μεγάλο θλαστικό τραύμα στο δεξί του φρύδι, κάταγμα εγγύς φάλαγγας μέσω δάκτυλου του δεξιού χεριού του.

Στον 77χρονο έγινε συρραφή των τραυμάτων και απελύθη.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.