ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο φούρναρης που σκότωσε 17 γυναίκες και βίασε άλλες 30

Ο φούρναρης που σκότωσε 17 γυναίκες και βίασε άλλες 30

Η δράση του Ρόμπερτ Χάνσεν αποτέλεσε την έμπνευση για το θρίλερ «Naked fear», που προβλήθηκε το 2007.

 Κεντρικός χαρακτήρας ήταν μια χορεύτρια που είχε απαχθεί από έναν ψυχωτικό δολοφόνο, ο οποίος την άφησε γυμνή στο δάσος για να την κυνηγήσει και να την σκοτώσει. Ο Χάνσεν κυνήγησε και σκότωσε, όπως έκανε με τα άγρια ζώα, 17 γυναίκες.
Κυρίως ήταν πόρνες και χορεύτριες που εργάζονταν σε νυχτερινά μαγαζιά και, πιθανώς, δεν θα τις αναζητούσαν οι συγγενείς τους.
Τις πλησίαζε και τις πλήρωνε για τις υπηρεσίες τους.
Στη συνέχεια τους πρότεινε βόλτα με το ιδιωτικό του αεροπλάνο και τις απήγαγε.
Τις οδηγούσε σε ένα μικρό σπίτι που βρισκόταν στην εξοχή, τις βίαζε και τις ανάγκαζε να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις του. Πολλές φορές τις άφηνε γυμνές στο δάσος και τις κυνηγούσε με το όπλο του.
Κανείς δεν μπορούσε να ακούσεις τις κραυγές τους. Οι γυναίκες έτρεχαν για να σωθούν αλλά δεν προλάβαιναν να απομακρυνθούν αρκετά.
Ο Χάνσεν τις έβρισκε, τις σκότωνε σαν να ήταν άγρια ζώα και τις έθαβε πρόχειρα στο δάσος.

Διαβάστε περισσότερα στη mixanitouxronou.com.cy 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top