ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

Ο αστυνομικός που σκότωσε νεαρό άνδρα για λόγους τιμής. Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε την Κύπρο. Ο αστυνομικός υποψιαζόταν πως ο 21χρονος είχε σχέσεις με τη γυναίκα του αλλά φόνευσε το φίλο του

Ο αστυνομικός που σκότωσε νεαρό άνδρα για λόγους τιμής. Το έγκλημα πάθους που συγκλόνισε την Κύπρο. Ο αστυνομικός υποψιαζόταν πως ο 21χρονος είχε σχέσεις με τη γυναίκα του αλλά φόνευσε το φίλο του

Ήταν λίγο μετά το μεσημέρι στις 23 Οκτωβρίου 1988 όταν η περιοχή του Αγίου Παύλου στη Λευκωσία αναστατώθηκε από πυροβολισμούς. Σύμφωνα με τα πρώτα σενάρια οι πυροβολισμοί ακούγονταν από τα γύρω φυλάκια στην πράσινη γραμμή. Ωστόσο, η αναταραχή ερχόταν από το σπίτι του αστυνομικού Χ.Χ. Ένας φόνος για λόγους τιμής μόλις είχε γίνει.

Ο Χ.Χ., υποψιαζόταν από καιρό πως ο 21χρονος Ν.Ε. ενοχλούσε τη σύζυγό του. Ο αστυνομικός ζήτησε από τον νεαρό εξηγήσεις.

Η έντονη λογομαχία και οι πυροβολισμοί

Το σπίτι του αστυνομικού, στο οποίο έγινε ο φόνος Ο αστυνομικός συνάντησε στον δρόμο τον Ν. Ε. με ένα φίλο του, τον Χ.Δ. και τους κάλεσε στο σπίτι του για να του δώσουν εξηγήσεις.

Όντως οι δύο νέοι πήγαν, αλλά αμέσως ο 21 χρονος αρνήθηκε ότι παρενοχλούσε τη γυναίκα του. Παρ’ όλα αυτά δεν αρνήθηκε ποτέ πως τη γνώριζε.

Διαβάστε όλο το άρθρο στην Μηχανή του Χρόνου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σε διαθεσιμότητα ο Διευθυντής της Υπ.Μεταλλειών - Ζήτησε ανάκληση όλων των αδειών η Παναγιώτου

Οδηγός κίνδυνος: Γυναίκα οδηγούσε αντίθετα στον αυτοκινητόδρομο - Βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και ναρκωτικών

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Πέντε νέες κάμερες θα τεθούν σε λειτουργία στη Λεμεσό - Πότε θα αρχίσουν να γράφουν



LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

LIVE: Σε εξέλιξη η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τη διαδικασία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top