Τριτοκοσμικές εικόνες στο κέντρο της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας - Κλειστά τα περισσότερα καταστήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τριτοκοσμικές εικόνες στο κέντρο της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας - Κλειστά τα περισσότερα καταστήματα  -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς ή ευτυχώς ο χειμώνας ήρθε μαζί με βροχές που τις έχουμε τόσο ανάγκη, με το κέντρο της Πάφου να βρίσκεται στο έλεος του Θεού, σύμφωνα με καταγγελίες.

Μια τριτοκοσμική εικόνα παρουσιάζει ο εμπορικός δρόμος της Πάφου, αφού οι εργασίες έχουν μείνει πίσω λόγω κακοκαιρίας.

Οι δρόμοι έχουν παντού λάσπες και λακκούβες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των πολιτών στο κέντρο, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα.

Όπως δήλωσαν στην ιστοσελίδα farosonair.com πολλοί από τους καταστηματάρχες έχουν επιλέξει να μην ανοίξουν και σήμερα (2/12) τις επιχειρήσεις του, αφού λόγω των έργων, αλλά και της κακοκαιρίας το κέντρο της Πάφου παραμείνει ερειπωμένο. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, βρήκαν τρόπους να κάνουν αυτοσχέδια μονοπάτια έτσι ώστε να μην χάσουν και το λιγοστό μεροκάματο που αναμένεται να εισπράξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο farosonair.com επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

«Κρυφτούλι» Χριστοδουλίδη- Αννίτας με φόντο τον ανασχηματισμό - Η Κούσιου, οι διαρροές και τα αντικρουόμενα μηνύματα

Δεν είναι ο διορισμός της Έλενας Κούσιου στη θέση της αναπληρώτριας εκπροσώπου Τύπου του ΔΗΣΥ που προκάλεσε τις περισσότερες συζητήσεις. Είναι όσα προηγήθηκαν και κυρίως όσα ακολούθησαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE