ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Τριτοκοσμικές εικόνες στο κέντρο της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας - Κλειστά τα περισσότερα καταστήματα - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Τριτοκοσμικές εικόνες στο κέντρο της Πάφου λόγω της κακοκαιρίας - Κλειστά τα περισσότερα καταστήματα  -  ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Δυστυχώς ή ευτυχώς ο χειμώνας ήρθε μαζί με βροχές που τις έχουμε τόσο ανάγκη, με το κέντρο της Πάφου να βρίσκεται στο έλεος του Θεού, σύμφωνα με καταγγελίες.

Μια τριτοκοσμική εικόνα παρουσιάζει ο εμπορικός δρόμος της Πάφου, αφού οι εργασίες έχουν μείνει πίσω λόγω κακοκαιρίας.

Οι δρόμοι έχουν παντού λάσπες και λακκούβες με αποτέλεσμα να δυσχεραίνεται η πρόσβαση των πολιτών στο κέντρο, οι οποίοι διαμαρτύρονται έντονα.

Όπως δήλωσαν στην ιστοσελίδα farosonair.com πολλοί από τους καταστηματάρχες έχουν επιλέξει να μην ανοίξουν και σήμερα (2/12) τις επιχειρήσεις του, αφού λόγω των έργων, αλλά και της κακοκαιρίας το κέντρο της Πάφου παραμείνει ερειπωμένο. Κάποιοι άλλοι, βέβαια, βρήκαν τρόπους να κάνουν αυτοσχέδια μονοπάτια έτσι ώστε να μην χάσουν και το λιγοστό μεροκάματο που αναμένεται να εισπράξουν.

Διαβάστε περισσότερα στο farosonair.com επίσημο συνεργάτη της ιστοσελίδας μας στην Πάφο

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

Μήνυμα ΠτΔ για τερματικό: «Το κράτος δεν εκβιάζεται... με εκπλήσσει αυτή η ανάγκη της εταιρείας για δημόσιες παρεμβάσεις»

«Είμαι σε επαφή μαζί της και ο ίδιος προσωπικά, αλλά και με κάποια κράτη μέλη της ΕΕ, και εκτός της ΕΕ, όπως με Μόνιμα Μέλη του Συμβουλίου Ασφαλείας των ΗΕ, για να δούμε πώς μπορούν να δημιουργηθούν οι προοπτικές για επανέναρξη των συνομιλιών», είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top