ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναστάληκε η ποινική δίωξη εναντίον του 44χρονου για τα 142 κιλά κοκαϊνης

ΛΕΜΕΣΟΣ: Αναστάληκε η ποινική δίωξη εναντίον του 44χρονου για τα 142 κιλά κοκαϊνης

Με οδηγίες του Γενικού Εισαγγελέα αναστάληκε το πρωί της Τρίτης 6/12 η ποινική δίωξη εναντίον του 44χρονου Ελληνοκύπριου επιχειρηματία για την υπόθεση εντοπισμού 142 κιλών κοκαΐνης σε ηλεκτρογεννήτριες, τον περασμένο Αύγουστο, στη Λεμεσό.

Όπως ανέφερε ενώπιον του Κακουργιοδικείο η Κατηγορούσα Αρχή, ο Γενικός Εισαγγελέας έκρινε σκόπιμο όπως η ποινική δίωξη εναντίον του 44χρονου ανασταλεί, γεγονός που οδήγησε το δικαστήριο στην απόφαση να απαλλάξει τον κατηγορούμενο από τις έξι συνολικά κατηγορίες που αντιμετώπιζε και να αφεθεί ελεύθερος.
 
Ο 44χρονος ιδιοκτήτης της εταιρείας που εισήγαγε τις ηλεκτρογεννήτριες για λογαριασμό πελατών του από τη Χιλή, είχε δηλώσει αθώος και είχε αρνηθεί τις κατηγορίες που του απαγγέλθηκαν στις 21 Σεπτεμβρίου, ενώ είχε εκφράσει την προσδοκία του σε μια γρήγορη δικαστική διαδικασία ώστε να αποδείξει την αθωότητα του, θέτοντας τον εαυτόν του στη διάθεση των αστυνομικών Αρχών.
 

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE