Την ονομαστική του εορτή έχει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης – «Οι ευχές σας μου δίνουν δύναμη στο αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ονομαστική του εορτή έχει ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης – «Οι ευχές σας μου δίνουν δύναμη στο αγώνα» - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Την ονομαστική του εορτή έχει την Τρίτη 06/12, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Τη μνήμη του Αγίου Νικολάου του Αρχιεπισκόπου Μύρωνος της Λυκίας τιμά την Τρίτη, 6 Δεκεμβρίου, η Εκκλησία μας.

Ανάμεσα σε όλους τους εορτάζοντες βρίσκεται και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης. Ο κ. Αναστασιάδης από το πρωί της Τρίτης 06/12, δέχεται ευχές από πληθώρα κόσμου.

Ο Νίκος Αναστασιάδης μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο twitter ευχαρίστησε τον κόσμο για τις ευχές, αναφέροντας πως αυτές του δίνουν δύναμη να συνεχίσει στο αγώνα επίλυσης του Κυπριακού.  

«Σας ευχαριστώ θερμά για τις ευχές που μου δίνουν δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα για την πατρίδα μας. Χρόνια πολλά σε όλους!», αυτό ήταν το ευχαριστήριο μήνυμα του Προέδρου. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Ανακοινώνει αποφάσεις για τις πυρκαγιές τα επόμενα 24ωρα ο ΠτΔ - Μελετά τις εκθέσεις

Εντός των επόμενων 24ωρων ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης θα προβεί σε ανακοινώσεις για τα επόμενα βήματα, μετά και τη λήψη των σχετικών εκθέσεων αναφορικά με τις  καταστροφικές πυρκαγιές στην επαρχία Λεμεσού, όπως ο ίδιος ανέφερε απόψε.

BEST OF TOTHEMAONLINE