Η πιο αηδιαστική τιμωρία: Έβαλαν τον κλέφτη μέσα σε δεξαμενή με περιττώματα

Η πιο αηδιαστική τιμωρία: Έβαλαν τον κλέφτη μέσα σε δεξαμενή με περιττώματα

Οι επίδοξοι κλέφτες σε ένα χωριό της Κίνας πιθανότατα θα το ξανασκεφτούν προτού προχωρήσουν στην αξιόποινη πράξη. Οι κάτοικοί του έπιασαν έναν άντρα να προσπαθήσει να διαπράξει κλοπή και αντί να τον παραδώσουν στην αστυνομία, τον ανάγκασαν να σταθεί σε μια δεξαμενή γεμάτη… περιττώματα.

Οι φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας δείχνουν τον άντρα να στέκεται μέσα στη δεξαμενή, με τα περιττώματα να φτάνουν μέχρι το στήθος του. Καθώς οι κάτοικοι του χωριού έβγαζαν φωτογραφίες του, εκείνος κάλυπτε το πρόσωπό του για να μην φαίνεται.

Σύμφωνα με ορισμένα κινεζικά μέσα ενημέρωσης, ο άντρας επιχείρησε να κλέψει έναν σκύλο! Άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι ήθελε να κλέψει ένα μοτοποδήλατο.

Παραμένει ασαφές αν τελικά ο επίδοξος κλέφτης παραδόθηκε στην αστυνομία από τους κατοίκους…

thfptt2

Από newsBeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Απόφαση ΔΗΣΥ: Αναστέλλουν τη συμμετοχή Φαίδωνα και Γυψιώτη στα συλλογικά όργανα του κόμματος

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνεδρία του Εκτελεστικού Γραφείου του ΔΗΣΥ για το θέμα της αργίας του Φαίδωνα Φαίδωνος, αλλά και του δημάρχου Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE