ΔΑΛΙ: Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι υποψηφίου δημάρχου – Χειροπέδες σε ύποπτο

ΔΑΛΙ: Επίθεση με μολότοφ στο σπίτι υποψηφίου δημάρχου – Χειροπέδες σε ύποπτο

Θύμα επίθεσης με αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό έγινε υποψήφιος Δήμαρχος του Δήμου Ιδαλίου.

Συγκεκριμένα πρόκειται για τον κ. Νίκο Νικολάου ο οποίος όπως κατήγγειλε στην Αστυνομία, γύρω στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου 10/12 άκουσε ένα δυνατό θόρυβο έξω από το σπίτι του.

Εξερχόμενος από την οικία του παρατήρησε ότι στο διπλανό υποστατικό που στεγάζεται το ιατρείο του υπήρχαν καπνοί οι οποίοι έβγαιναν από ένα μπουκάλι.

Για το περαστικό προέκυψε σχετική μαρτυρία τα ξημερώματα και ακολούθως η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη του υπόπτου.  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

ΠτΔ για αφθώδη πυρετό: «Η υπεύθυνη δημοσιονομική πολιτική επιτρέπει αυξημένες αποζημιώσεις»

Η υπεύθυνη μας δημοσιονομική πολιτική μας επιτρέπει να απορροφούμε κρίσεις όπως ο αφθώδης πυρετός και να παρέχουμε στους κτηνοτρόφους μας σημαντικά αυξημένες αποζημιώσεις για το ζωικό κεφάλαιο, σε επίπεδα πολύ υψηλότερα από τις ευρωπαϊκές τιμές αναφοράς κατά 150%–200% περίπου, ανέφερε το βράδυ της Δευτέρας ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, σε εορταστική εκδήλωση της Παναγροτικής Ένωσης Κύπρου για τα 85χρονά της.

BEST OF TOTHEMAONLINE