Τα παιδιά Κύπριου επιχειρηματία στολίζουν δέντρο στην παραλία!

Τα παιδιά Κύπριου επιχειρηματία στολίζουν δέντρο στην παραλία!

Τους έντυσαν Άγιους Βασίληδες και τους άφησαν στην παραλία της Καλιφόρνια να δημιουργήσουν...

Όταν είσαι εκατομμυριούχος μπορείς να κάνεις ο,τι θες… θα έλεγε ένας κακεντρεχής. Όμως ο στολισμός δέντρου στην παραλία του Μάλιμπου θέλει φαντασία και είναι κάτι που η μητέρα τους, Τζένιφερ Στάνο κάνει από τον καιρό που ο μεγάλος της γιος ήταν ενός ετούς.

Οι δυο γιοί του Κύπριου Κροίσου Άκη Δαυίδ ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μαζί με την γοητευτική μαμά τους πήγαν σε παραλία για να στολίσουν Χριστουγεννιάτικο δεντράκι.

Image may contain: one or more people, people standing, hat, outdoor and nature

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Η πολιτική δεν πήγε διακοπές: Τα 3+1 θέματα που σημάδεψαν την εβδομάδα και όσα έρχονται

Μπορεί ο Αύγουστος να παραμένει για την πολιτική σκηνή, μήνας χαμηλών ρυθμών, όμως η εβδομάδα που ολοκληρώνεται μόνο ήσυχη δεν ήταν. Κυπριακό, συνταξιοδοτικό, νέα πολιτική περίοδος και Great Sea Interconnector βρέθηκαν ξανά στο προσκήνιο, με αρκετές από τις εξελίξεις να αποκτούν μεγαλύτερη σημασία όχι για όσα έγιναν ήδη, αλλά για όσα προμηνύουν από τον Σεπτέμβριο.