Τα παιδιά Κύπριου επιχειρηματία στολίζουν δέντρο στην παραλία!

Τα παιδιά Κύπριου επιχειρηματία στολίζουν δέντρο στην παραλία!

Τους έντυσαν Άγιους Βασίληδες και τους άφησαν στην παραλία της Καλιφόρνια να δημιουργήσουν...

Όταν είσαι εκατομμυριούχος μπορείς να κάνεις ο,τι θες… θα έλεγε ένας κακεντρεχής. Όμως ο στολισμός δέντρου στην παραλία του Μάλιμπου θέλει φαντασία και είναι κάτι που η μητέρα τους, Τζένιφερ Στάνο κάνει από τον καιρό που ο μεγάλος της γιος ήταν ενός ετούς.

Οι δυο γιοί του Κύπριου Κροίσου Άκη Δαυίδ ντύθηκαν Άγιοι Βασίληδες και μαζί με την γοητευτική μαμά τους πήγαν σε παραλία για να στολίσουν Χριστουγεννιάτικο δεντράκι.

Image may contain: one or more people, people standing, hat, outdoor and nature

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Αφθώδης πυρετός: Χάσμα για τις αποζημιώσεις - Στο Υπουργικό οι τελικές αποφάσεις, σε αναβρασμό οι κτηνοτρόφοι

Παραμένουν οι διαφωνίες μεταξύ των κτηνοτρόφων και του Υπουργείου Γεωργίας για το θέμα των αποζημιώσεων προς τους κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τον αφθώδη πυρετό, μετά τη συνάντηση της Υπουργού Γεωργίας την Τρίτη με τις αγροτικές οργανώσεις και τη «Φωνή των κτηνοτρόφων» στο πλαίσιο του διαλόγου για θέματα που αφορούν στον αφθώδη πυρετό. Μετά τη συνάντηση, η «Φωνή των κτηνοτρόφων» ανακοίνωσε ότι θα συνεδριάσει σήμερα για να αποφασίσει τα επόμενά της βήματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE