ΣΥΟΠ και λοιπά στελέχη της Ε.Φ θα πληρώνουν για να μετακινούνται - «Άλλα μας είχαν τάξει», λένε οι επαγγελματίες οπλίτες

ΣΥΟΠ και λοιπά στελέχη της Ε.Φ θα πληρώνουν για να μετακινούνται - «Άλλα μας είχαν τάξει», λένε οι επαγγελματίες οπλίτες

Ειδικό τέλος για τις μεταφορές τους θα πληρώνουν τα στελέχη της Εθνικής Φρουράς σύμφωνα με ολοκληρωμένο σχέδιο που προωθεί το Υπουργείο Άμυνας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδα «Πολίτης», ο Γενικός Διευθυντής του Υπουργείου Άμυνας δήλωσε:

«Στο πλαίσιο των θεσμικών αλλαγών στην ΕΦ, με την αναδιοργάνωση των μονάδων και των στρατοπέδων, καθώς και την πρόσληψη συμβασιούχων οπλιτών, το υπουργείο προωθεί, αρχές του 2017, ολοκληρωμένο σχέδιο διακίνησης, το  οποίο θα καλύψει και τις οποίες ανάγκες μεταφοράς των στελεχών, τεχνικού προσωπικού και ΣΥΟΠ, προς και από τον χώρο εργασίας τους με την καθιέρωση ειδικού τέλους».

Πάντως, η δήλωση αυτή έχει θορυβήσει ήδη μερίδα συμβασιούχων οπλιτών οι οποίοι υποστηρίζουν ότι η μετακίνηση τους, βάσει του συμβολαίου που έχουν υπογράψει υποτίθεται ότι θα ήταν δωρεάν. 

Την συγκεκριμένη διαβεβαίωση, έδωσε το Υπουργείο Άμυνας, αναφορικά με την ετήσια έκθεση του Γενικού Ελεγκτή ο οποίος σημειώνει ότι η Εθνική Φρουρά δεν έχει συμμορφωθεί με τις πρόνοιες της νομοθεσίας για την μη χρήση υπηρεσιακών οχημάτων για προσωπικούς λόγους.

Αξίζει να σημειώσουμε το γεγονός ότι αξιωματικοί της ΕΦ συνεχίζουν να χρησιμοποιούν τα υπηρεσιακά οχήματα για τα πήγαινε – έλα στα σπίτια τους με δωρεάν καύσιμα από το απόθεμα της μονάδας.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE