Συναγερμός στη Μόσχα! Εκκενώνουν το μετρό λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός στη Μόσχα! Εκκενώνουν το μετρό λόγω απειλής για βόμβα

Η αστυνομία της Μόσχας προχωρά στην απομάκρυνση επιβατών κι εργαζομένων από τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς μετά από αλλεπάλληλα ανώνυμα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας.

Μέχρι και 3.000 άτομα απομακρύνονται αυτή την ώρα για λόγους ασφαλείας από τους σταθμούς Καζάνσκι και Λενινγκράντσκι, σύμφωνα με πηγή του RIA Novosti. Εκκενώθηκε και ο σταθμός στο Γιαροσλάφσκι. 

«Οι τηλεφωνικές προειδοποιήσεις για βόμβα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Kazansky και Leningradsky οδήγησαν στην εκκένωση χιλιάδων ανθρώπων από την περιοχή. Επιπλέον 750 άτομα απομακρύνθηκαν από το σταθμό Yaroslavsky. Περιμένουμε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», είπε η πηγή, σύμφωνα με το Sputnik.

Οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Πάει Νέα Υόρκη ο ΠτΔ: Με ποιους θα έχει συναντήσεις – Πότε βλέπει Γκουτέρες και Ολγκίν

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης μεταβαίνει στη Νέα Υόρκη, όπου θα προσφωνήσει την 81η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών, ενώ κατά τη διάρκεια της εκεί παραμονής του θα συναντηθεί με τον ΓΓ των ΗΕ, με την προσωπική του απεσταλμένη, καθώς και με αρχηγούς κρατών ή κυβερνήσεων και επικεφαλής Οργανισμών και πολυεθνικών εταιρειών. Θα έχει, επίσης, επαφές με εκπροσώπους της κυπριακής ομογένειας. 

BEST OF TOTHEMAONLINE