Συναγερμός στη Μόσχα! Εκκενώνουν το μετρό λόγω απειλής για βόμβα

Συναγερμός στη Μόσχα! Εκκενώνουν το μετρό λόγω απειλής για βόμβα

Η αστυνομία της Μόσχας προχωρά στην απομάκρυνση επιβατών κι εργαζομένων από τρεις σιδηροδρομικούς σταθμούς μετά από αλλεπάλληλα ανώνυμα τηλεφωνήματα για τοποθέτηση βόμβας.

Μέχρι και 3.000 άτομα απομακρύνονται αυτή την ώρα για λόγους ασφαλείας από τους σταθμούς Καζάνσκι και Λενινγκράντσκι, σύμφωνα με πηγή του RIA Novosti. Εκκενώθηκε και ο σταθμός στο Γιαροσλάφσκι. 

«Οι τηλεφωνικές προειδοποιήσεις για βόμβα στους σιδηροδρομικούς σταθμούς Kazansky και Leningradsky οδήγησαν στην εκκένωση χιλιάδων ανθρώπων από την περιοχή. Επιπλέον 750 άτομα απομακρύνθηκαν από το σταθμό Yaroslavsky. Περιμένουμε ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά», είπε η πηγή, σύμφωνα με το Sputnik.

Οι τρεις σιδηροδρομικοί σταθμοί είναι πολύ κοντά μεταξύ τους και εξυπηρετούν χιλιάδες πολίτες κάθε μέρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE