ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Λεμεσιανοί οι συλληφθέντες που ήταν στο αυτοκίνητο με τον νεκρό 50άρη - Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση

Λεμεσιανοί οι συλληφθέντες που ήταν στο αυτοκίνητο με τον νεκρό 50άρη - Η νεκροψία θα ρίξει φως στην υπόθεση

Μόνιμοι κάτοικοι Λεμεσού δηλώνουν οι τρεις που συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Παρασκευής (30/12) στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού – Λευκωσίας παρά τον ζυγιστικό σταθμό Λατσιών.

Οι τρεις συλληφθέντες είναι Τουρκοκύπριοι αλλά όπως ανέφεραν διαμένουν μόνιμα στην παραλιακή πόλη. Για την ώρα, δεν υπάρχει ξεκάθαρη πληροφόρηση προς τα Μ.Μ.Ε. για τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο του τέταρτου ατόμου που βρισκόταν μαζί τους.

Έστω κι αν ο νεκρός που υπολογίζεται πως ήταν ηλικίας 50 ετών δεν φέρει εξωτερικά τραύματα, το γεγονός ότι οι τρεις είχαν πάνω τους επιθετικά όπλα, είναι κάτι που χρήζει εξέτασης από την Αστυνομία.

Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία, που θα καταδείξει τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το εν λόγω πρόσωπο.

Θυμίζουμε πως, όπως έχουμε γράψει, η Αστυνομία έλαβε πληροφόρηση περί ύπαρξης ακινητοποιημένου αυτοκινήτου στην περιοχή του ζυγιστικού σταθμού Λατσιών γύρω στις 04:00 τα ξημερώματα (30/12).

Αμέσως μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο όπου εντόπισαν τέσσερα πρόσωπα να κάθονται στο εσωτερικό του οχήματος ένας εκ των οποίων δεν είχε παλμό.

Ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον άντρα στο  Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας όπου οι επι καθήκοντι ιατροί διαπίστωσαν απλώς το θάνατό του.

Από έρευνα που έγινε εντός του αυτοκινήτων αλλά και στους τρεις που επέβαιναν σε αυτό εντοπίστηκε στη κατοχή τους αριθμός επιθετικών όπλων (μαχαίρια) τα οποία και κατασχέθηκαν.

Φάνης Μακρίδης

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Βρέθηκε νεκρός μέσα σε αυτοκίνητό! Οι άλλοι τρεις κρατούσαν μαχαίρια

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Πασχαλινό μήνυμα ΠτΔ: «Είναι η ώρα της προσωπικής ενδοσκόπησης» - Δείτε βίντεο

Τις ευχές του σε όλους τους πολίτες ενόψει της Ανάστασης και του Πάσχα έδωσε σε τηλεοπτικό πασχαλινό μήνυμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top