ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αγώνες για καλύτερη ζωή για τους πολλούς υποσχέθηκε για το 2017 ο Αντρος Κυπριανού

Αγώνες για καλύτερη ζωή για τους πολλούς υποσχέθηκε για το 2017 ο Αντρος Κυπριανού

Ο ΓΓ του ΑΚΕΛ Αντρος Κυπριανού δήλωσε ότι είμαστε η χώρα η οποία τα τελευταία 4 χρόνια έχει τη μεγαλύτερη αύξηση του εισοδηματικού χάσματος με τους πλούσιους να είναι πιο πλούσιοι και τους φτωχούς πολύ φτωχότερους και υποσχέθηκε αγώνες για να γίνει καλύτερη η ζωή των πολλών.

Σε χαιρετισμό του στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της ΕΔΟΝ, πρόσθεσε ότι το 10% του κυπριακού λαού είδε τα εισοδήματα του να αυξάνονται και το υπόλοιπο 90% είδε τα εισοδήματα του να μειώνονται, αναφέροντας ότι η Κυβέρνηση δεν μπορεί να λέει ότι καταφέραμε να ξεπεράσουμε την κρίση και είμαστε η χώρα που βγήκε από το μνημόνιο μέσα στα χρονικά πλαίσια που είχαν τεθεί και να θριαμβολογεί.

“Η Κυβέρνηση πρέπει να αναλογιστεί τις ευθύνες της για την κατάσταση στην οποία έχει οδηγηθεί η κυπριακή κοινωνία” ανέφερε προσθέτοντας ότι “γνωρίζουμε πως τίποτε δεν κερδίζεται δίχως προσπάθειας και αγώνες, και για το 2017 θα τεθούμε επικεφαλής των αγώνων του λαού σε μια προσπάθεια να γίνει καλύτερη η ζωή για τους πολλούς”.

“Αυτή είναι η υπόσχεση προς τον κυπριακό λαό μαζί με τις ευχές μας για ένα καλύτερο 2017, το οποίο θα φέρει την πολυπόθητη λύση στο Κυπριακό και μαζί καλύτερη ζωή για τους πολλούς και όχι μόνο για τους λίγους και τους εκλεκτούς”, συμπλήρωσε.

Ο ΓΓ της ΕΔΟΝ Χρίστος Χριστόφιας σε χαιρετισμό του στην Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση της οργάνωσης που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, είπε ότι το 2016 δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καλή χρονιά και εξέφρασε την ελπίδα το 2017 να είναι καλύτερη χρονιά τόσο στο Κυπριακό, καθώς η νέα γενιά έχει ανάγκη να τελειώνει αυτή η υπόθεση, αλλά να τελειώνει σωστά ώστε να επανενωθεί ο τόπος και να απελευθερωθεί το νησί.

Δεν αντέχουν να αλλάξουν άλλες γενιές με αλύτρωτη την Κύπρο, συνέχισε αναφέροντας ότι το 2017 αναμένονται πολλοί και σκληροί αγώνες προς την αντιλαϊκή πολιτική της Κυβέρνησης, "η οποία έχει σμπαραλιάσει τα όνειρα των νέων".

Εχουμε ανάγκη να αλλάξουν τα πράγματα στον τόπο, συμπλήρωσε.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top