Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης 04/01 σε ώρα αιχμής

Ένα τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 37 επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 8:20 το πρωί, ώρα αιχμής για τους Νεοϋορκέζους.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και διασώστες που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος έδειχναν καπνό να βγαίνει από το τρένο, ενώ διακρίνεται και τουλάχιστον μία πόρτα που έχει σπάσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για το ποια μπορεί να είναι η αιτία του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ιδού αναλυτικά τα οχτώ μέτρα-«ανάσα» από τον ΠτΔ: Απαλλαγή ΦΠΑ, μειώσεις σε ρεύμα και καύσιμα - Όσα περιλαμβάνει το πακέτο

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακοίνωσε σήμερα  δέσμη οκτώ μέτρων για τη στήριξη των Κυπρίων πολιτών και της οικονομίας, ως απάντηση στις επιπτώσεις που προκαλεί η πολεμική κρίση στη Μέση Ανατολή.

BEST OF TOTHEMAONLINE