Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Εκτροχιάστηκε τρένο στο Μπρούκλιν - 37 τραυματίες

Το ατύχημα συνέβη νωρίς το πρωί της Τετάρτης 04/01 σε ώρα αιχμής

Ένα τρένο της γραμμής του Λονγκ Άιλαντ εκτροχιάστηκε νωρίς το πρωί της Τετάρτης (τοπική ώρα) στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 37 επιβάτες.

Όπως μεταδίδουν τα μέσα ενημέρωσης της πόλης, η αμαξοστοιχία εκτροχιάστηκε στις 8:20 το πρωί, ώρα αιχμής για τους Νεοϋορκέζους.

Άμεσα στο σημείο έφτασαν ασθενοφόρα και διασώστες που παρείχαν τις πρώτες βοήθειες στους τραυματίες.

Οι πρώτες φωτογραφίες από το σημείο του ατυχήματος έδειχναν καπνό να βγαίνει από το τρένο, ενώ διακρίνεται και τουλάχιστον μία πόρτα που έχει σπάσει.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν διευκρινίσεις για το ποια μπορεί να είναι η αιτία του συμβάντος.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Βουλευτικές Εκλογές: Η πολιτική πόλωση, τα σκληρά μηνύματα και η μάχη μέχρι τέλους για τη ψήφο

Δύο μόλις 24ωρα πριν ανοίξουν οι κάλπες, το πολιτικό θερμόμετρο, χτυπά «κόκκινο». Οι τελευταίες προεκλογικές συγκεντρώσεις μετατράπηκαν σε πεδίο σκληρής πολιτικής σύγκρουσης, με τα κόμματα να δίνουν την τελική μάχη για τη συσπείρωση των ψηφοφόρων, ενώ η ένταση γύρω από ακραίες τοποθετήσεις και κατηγορίες περί φασισμού και αντιδημοκρατικών πρακτικών ανεβάζει ακόμη περισσότερο τους τόνους.

BEST OF TOTHEMAONLINE