ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπειρε τον πανικό ο 21χρονος - Πήρε το G3 του αδελφού του και πυροβολούσε

ΛΑΡΝΑΚΑ: Έσπειρε τον πανικό ο 21χρονος - Πήρε το G3 του αδελφού του και πυροβολούσε

Αναστάτωση προκάλεσε το βραδύ της Παρασκευής (13/01) 21χρονος από τη Λάρνακα.

Συγκεκριμένα γύρω στις 21:10 λήφθηκε πληροφορία στην Αστυνομία ότι ακουστήκαν πυροβολισμοί σε συγκεκριμένη περιοχή.

Αμέσως, στη σκηνή του μετέβησαν μέλη του ΤΑΕ Λάρνακας όπου διαπίστωσαν πως 21χρονος πέντε λεπτά προηγουμένως πυροβολούσε στον αέρα.

Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε πως ο νεαρός πήρε το G3 από το υπνοδωμάτιο του σπιτιού του το οποίο είναι χρεωμένο από την Εθνική Φρουρά στον 25χρονο αδελφό του, και άρχισε να πυροβολεί. 

Από την σκηνή περισυνελέγησαν 9 πλήρη φυσίγγια και τέσσερις κάλυκες.

Ο 21χρονος συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση για να παρουσιαστεί το Σάββατο 14/01 ενώπιον δικαστηρίου.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE