ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου – Ενημερωθείτε πριν μεταβείτε στα ορεινά

Πρωινή ενημέρωση για την κατάσταση του οδικού δικτύου – Ενημερωθείτε πριν μεταβείτε στα ορεινά

Το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας ενημερώνει το κοινό για την κατάσταση του οδικού δικτύου προς το Τρόοδος.

Σύμφωνα με την πρωινή ενημέρωση, λόγω παγετού ο δρόμος Προδρόμου – Τροόδους, είναι ανοικτός ΜΟΝΟ για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες ή με κίνηση στους τέσσερις τροχούς.

Ανοικτοί αλλά ιδιαίτερα ολισθηροί είναι οι δρόμοι Κακοπετριάς – Καρβουνά, Πεδουλά – Προδρόμου, Προδρόμου – Πλατρών, Προδρόμου – Λεμύθου και Κακοπετριάς – PINEWOOD -  Πεδουλά.

Να σημειωθεί ότι λόγω του ότι οι καιρικές συνθήκες παρουσιάζουν συνεχείς μεταβολές έχει ως αποτέλεσμα να διαμορφώνεται συνεχώς και η κατάσταση στο οδικό δίκτυο. Ως εκ τούτου, οι οδηγοί καλούνται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να κινούνται με χαμηλές ταχύτητες, να έχουν αναμμένα τα φώτας πορείας των  οχημάτων τους και να διατηρούν αποστάσεις ασφαλείας από τα προπορευόμενα τους οχήματα.

Όλες οι αλλαγές στο οδικό δίκτυο θα γίνονται άμεσα στην κατηγορία ΟΔΙΚΟ ΔΙΚΤΥΟ στο Application της Αστυνομίας Κύπρου, καθώς επίσης στη νέα ενημερωτική σελίδα www.cypruspolicenews.com και στους λογαριασμούς των Μέσων Κοινωνικής Δικτύωσης της Αστυνομίας.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Ανθρωπιστική βοήθεια: Αναχώρησε από Λάρνακα το σκάφος Jennifer για Γάζα

Αναχώρησε απόψε από το λιμάνι της Λάρνακας το σκάφος Jennifer φορτωμένο με ανθρωπιστική βοήθεια, όπως δήλωσαν στο ΚΥΠΕ αρμόδιες πηγές. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top