ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη παγκόσμια καταζητούμενος ληστής – Τον αναζητούσαν οι ρωσικές αρχές

ΛΑΡΝΑΚΑ: Συνελήφθη παγκόσμια καταζητούμενος ληστής – Τον αναζητούσαν οι ρωσικές αρχές

Τον αναζητούσαν για ένοπλη ληστεία οι ρωσικές αρχές και τον συνέλαβαν στην Κύπρο.

Λίγο μετά τις 7.30 το βράδυ του Σαββάτου 14/1, αφίχθηκε στο αεροδρόμιο Λάρνακας (προερχόμενος από άλλη ευρωπαϊκή χώρα) 33χρονος.

Κατά το διαβατηριακό έλεγχο που του έγινε διαπιστώθηκε, ότι τα στοιχεία του ήταν στον κατάλογο στοπ – λιστ. 

Ο 33χρονος καταζητείτο από τις αρχές της Ρωσίας βάσει διεθνούς εντάλματος σύλληψης για έκτιση ποινής φυλάκισης 2 ετών και 11 μηνών για το αδίκημα της ένοπλης ληστείας.

Ο 33χρονος συνελήφθη βάσει προσωρινού εντάλματος σύλληψης και τέθηκε υπό κράτηση.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE