Νέος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αντόνιο Ταγιάνι

Νέος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, ο Αντόνιο Ταγιάνι

Ο Αντόνιο Ταγιάνι του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος αναδείχθηκε νέος Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, στον 4ο γύρο ψηφοφορίας.

Ο Αντόνιο Ταγιάνι επικράτησε με 351 ψήφους έναντι του Τζιάνι Πιτέλα, ο οποίος εξασφάλισε 282 ψήφους, από το σύνολο 633 έγκυρων ψήφων.

Να σημειωθεί ότι για πρώτη φορά από το 1982 Πρόεδρος του ΕΚ εκλέγεται στην 4η ψηφοφορία, αφού κανένας από τους υποψηφίους δεν εξασφάλισε την απόλυτη πλειοψηφία στις τρεις πρώτες ψηφοφορίες.

Image result for Αντόνιο Ταγιάνι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

ΠτΔ: Νέα προοπτική στο Κυπριακό, 52 χρόνια μετά την εισβολή - «Το status quo δεν μπορεί να είναι το μέλλον μας»

Πενήντα δύο χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δεύτερη φάση της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη να τονίζει ότι ο τερματισμός της κατοχής, η απελευθέρωση και η επανένωση της πατρίδας παραμένουν ύψιστη εθνική προτεραιότητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE