ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Την Τρίτη η αντεξέταση του Pelov – «Έκαψε» τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου με την μαρτυρία του o Βούλγαρος

ΦΟΝΟΣ ΡΟΣΚΑ: Την Τρίτη η αντεξέταση του Pelov – «Έκαψε» τον Παναγιώτη Αλεξάνδρου με την μαρτυρία του o Βούλγαρος

Αναβλήθηκε για την Τρίτη, 24 Ιανουαρίου, η αντεξέταση του μάρτυρα κατηγορίας Plamen Pelov, από τον συνήγορο υπεράσπισης του κατηγορούμενου Παναγιώτη Αλεξάνδρου, για την υπόθεση φόνου της Daniela Rosca από τη Μολδαβία, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμα της στην Οδό Τουζ Χανέ, στην περιοχή Μακένζι στη Λάρνακα, την 1η Νοεμβρίου 2015.

Κατά τη σημερινή διαδικασία 23/01 ζητήθηκε αναβολή από την πλευρά της υπεράσπισης λόγω αδιαθεσίας του δικηγόρου Γιώργου Γεωργίου.

Ο εκπρόσωπος της Κατηγορούσας Αρχής Θανάσης Παπανικολάου δεν έφερε ένσταση στο αίτημα για αναβολή και έτσι η Πρόεδρος του Μόνιμου Κακουργιοδικείου Λάρνακας – Αμμοχώστου όρισε την αυριανή ημέρα για συνέχιση της διαδικασίας.

Υπενθυμίζεται ότι κατηγορούμενος στην υπόθεση είναι ο Παναγιώτης Αλεξάνδρου, 27 χρόνων, από τα Λιβάδεια, ο οποίος είναι ύποπτος για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας, της συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος, της διάρρηξης κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, της κλοπής από κατοικία και της περιαγωγής σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

ΥΠΟΘΕΣΗ ΡΟΣΚΑ: Έτσι έγινε ο φόνος της 37χρονης! «Δεν ήθελα να πεθάνει η Ντανιέλα και μακάρι να μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω» - Καίει τον Αλεξάνδρου ο Βούλγαρος

Σημειώνεται ότι ο Plamen Pelov, 32 χρόνων, από τη Βουλγαρία, με τον επίσης Βούλγαρο Daniel Slavchev 30 χρόνων, εκτίουν για την υπόθεση, ο μεν πρώτος ποινή φυλάκισης 13 χρόνων και ο δεύτερος ποινή φυλάκισης 10 χρόνων.

Από ΚΥΠΕ 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top