ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Απίστευτη κλοπή ΑΤΜ – Τρύπησαν το μηχάνημα και σε 17 λεπτά πήραν 21 χιλιάδες ευρώ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ: Απίστευτη κλοπή ΑΤΜ – Τρύπησαν το μηχάνημα και σε 17 λεπτά πήραν 21 χιλιάδες ευρώ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Απίστευτη κλοπή σημειώθηκε στο βράδυ της Κυριακής 22/01 σε μηχανή ανάληψης χρημάτων τραπεζικού ιδρύματος στον Άγιο Νικόλαο στη Λεμεσό.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στην κατοχή της η Αστυνομία, δυο πρόσωπα γύρω στις 23:30 το βράδυ της Κυριακής 22/01 έκλεψαν ΑΤΜ τράπεζας κάνοντας τρύπα στο μηχάνημα.

Όπως μας αναφέρθηκε, το ένα πρόσωπο φύλαγε τσίλιες έξω από την τράπεζα ενώ το δεύτερο πρόσωπο μέσα σε διάστημα 17 λεπτών άνοιξε τρύπα στο μηχάνημα, καταφέρνοντας να αποσπάσει όλα τα χρήματα που υπήρχαν εντός του ΑΤΜ.

Ο δράστης φέρεται να χρησιμοποίησε ειδικό μηχάνημα, άνοιξε τρύπα δίπλα στο πληκτρολόγιο και ακολούθως έκανε επέμβαση στην  μηχανή.

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο του Τμήματος Διαρρήξεων, Μαρίνο Βασιλείου, οι κινήσεις των δραστών καταγράφηκαν από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του τραπεζικού ιδρύματος και αναμένεται να αξιολογηθούν.

Από την σκηνή παραλήφθησαν διάφορα τεκμήρια ενώ ο τρόπος δράσης προκαλεί προβληματισμό και πονοκέφαλο στους ανακριτές καθώς πρόκειται για πρωτοφανή υπόθεση.

 

Να σημειώσουμε πως παρόμοια περιστατικά κλοπών σημειωθήκαν στην  Επαρχία Αμμοχώστου πριν από λίγο καιρό. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Χριστοδουλίδης ευχαριστεί Τραμπ και Αλ Σίσι – «Αναγνώριση του ρόλου της Κύπρου στη Μέση Ανατολή»

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εξέφρασε δημόσια τις ευχαριστίες του προς τον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και τον Πρόεδρο της Αιγύπτου Αμπντέλ Φατάχ αλ Σίσι για την πρόσκληση να παραστεί στην τελετή που θα πραγματοποιηθεί αύριο στην Αίγυπτο, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE