Τουρκοκύπριοι πήγαν για εκδρομή στο Τρόοδος αλλά τους βγήκε «ξινή» – Τι κατήγγειλαν στην Αστυνομία

Τουρκοκύπριοι πήγαν για εκδρομή στο Τρόοδος αλλά τους βγήκε «ξινή» – Τι κατήγγειλαν στην Αστυνομία

«Ξινή» βγήκε η εκδρομή σε πέντε οικογένειες Τουρκοκυπρίων οι οποίοι είχαν την ατυχία να ξεμείνουν χωρίς μεταφορικό μέσο στο Τρόοδος.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία Λεμεσού το πρωί της Τρίτης 07/02 από θαμώνες ξενοδοχείου στο Τρόοδος, πώς άγνωστοι τους τρύπησαν τα λάστιχα των αυτοκινήτων τους. 

Όπως ανέφεραν, τα οχήματα τους ήταν παρκαρισμένα έξω από το ξενοδοχείο και γύρω στις 8:30 το πρωί (07/02) αντιλήφθηκαν πως άγνωστοι τους τα τρύπησαν με αιχμηρό αντικείμενο.

Πρόκειται για πέντε οχήματα Τουρκοκυπρίων και ένα αυτοκίνητο Ελληνοκύπριου, οι οποίοι έτυχε να διαμένουν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Η υπόθεση διερευνάται από το ΤΑΕ Λεμεσού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE