ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ:Σκοτώθηκαν περίπου 20 άνθρωποι μετά από έκρηξη βόμβας – Τραυματίστηκαν 48 άνθρωποι

ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ:Σκοτώθηκαν περίπου 20 άνθρωποι μετά από έκρηξη βόμβας  – Τραυματίστηκαν 48 άνθρωποι

Ισχυρότατη έκρηξη βόμβας συγκλόνισε την πρωτεύουσα του Αφγανιστάν, Καμπούλ, προκαλώντας το θάνατο σε τουλάχιστον 20 ανθρώπους.

Η βόμβα είχε τοποθετηθεί έξω από το Ανώτατο Δικαστήριο. Προς το παρόν δεν έχει υπάρξει ανάληψη ευθύνης για την επίθεση.

Τουλάχιστον 48 τραυματίες διακομίστηκαν στο νοσοκομείο μετά την επίθεση αυτοκτονίας που είχε προφανώς στόχο υπαλλήλους του Ανώτατου Δικαστηρίου την ώρα που έφευγαν από τα γραφεία τους στο τέλος της εργάσιμης ημέρας, ανέφερε η αστυνομία.

Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Κυπριακό: Η κινητικότητα της Ολγκίν φέρνει ξανά στο προσκήνιο τις συγκλίσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες

Η νέα κάθοδος της προσωπικής απεσταλμένης του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, στην Κύπρο αναζωπυρώνει τις προσδοκίες για επανεκκίνηση της διαδικασίας στο Κυπριακό και ταυτόχρονα επαναφέρει στο επίκεντρο δύο έννοιες που τα τελευταία χρόνια ακούγονται συνεχώς στον δημόσιο διάλογο: τις συγκλίσεις που επιτεύχθηκαν στις διαπραγματεύσεις και το πλαίσιο Γκουτέρες.

BEST OF TOTHEMAONLINE