Τρομακτικό: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή έκλαιγε - VIDEO

Τρομακτικό: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή έκλαιγε - VIDEO

Το περιστατικό συνέβη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία είχε μεταφερθεί το παιδί με αναπνευστικά προβλήματα

Ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκανε νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Ινδίας σε ένα παιδί τριών ετών επειδή... έκλαιγε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ο άνδρας εκνευρισμένος, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το παιδί του τράβηξε με δύναμη το πόδι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όλα συνέβησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία είχε μεταφερθεί το παιδί με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο «βασανισμός» του παιδιού αποκαλύφθηκε όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση.

Πλέον με την υπόθεση ασχολείται η αστυνομία στην οποία έχει παραδοθεί όλο το υλικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

ΠτΔ: Σημαντική για επανέναρξη διαπραγματεύσεων η αλληλεγγύη εταίρων

Στην προσπάθεια για την επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων με στόχο μια διαρκή και βιώσιμη λύση του Κυπριακού, με βάση μια δικοινοτική, διζωνική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα, όπως ορίζεται από το πλαίσιο του ΟΗΕ και τις αξίες και αρχές της ΕΕ, η αλληλεγγύη εταίρων όπως η Ισπανία είναι πολύ σημαντική, δήλωσε την Παρασκευή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Πρέσβειρας του Βασιλείου της Ισπανίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Mercedes Alonso Frayle.

BEST OF TOTHEMAONLINE