Τρομακτικό: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή έκλαιγε - VIDEO

Τρομακτικό: Νοσηλευτής σπάει το πόδι 3χρονου παιδιού επειδή έκλαιγε - VIDEO

Το περιστατικό συνέβη σε μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία είχε μεταφερθεί το παιδί με αναπνευστικά προβλήματα

Ούτε το πιο αρρωστημένο μυαλό δεν θα μπορούσε να φανταστεί αυτό που έκανε νοσηλευτής σε νοσοκομείο της Ινδίας σε ένα παιδί τριών ετών επειδή... έκλαιγε.

Όπως φαίνεται στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας ο άνδρας εκνευρισμένος, όπως μεταδίδουν τοπικά μέσα ενημέρωσης, από το παιδί του τράβηξε με δύναμη το πόδι με αποτέλεσμα να του προκαλέσει κάταγμα.

Το ακόμα πιο εξοργιστικό είναι ότι όλα συνέβησαν στη μονάδα εντατικής θεραπείας στην οποία είχε μεταφερθεί το παιδί με αναπνευστικά προβλήματα.

Ο «βασανισμός» του παιδιού αποκαλύφθηκε όταν μεταφέρθηκε σε άλλο νοσοκομείο καθώς η κατάστασή του παρουσίασε περαιτέρω επιδείνωση.

Πλέον με την υπόθεση ασχολείται η αστυνομία στην οποία έχει παραδοθεί όλο το υλικό.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Παρά τις δυσκολίες παραμένουμε προσηλωμένοι για επανένωση της Κύπρου

Παρά τις δυσκολίες και την αδιάλλακτη τουρκική στάση, παραμένουμε προσηλωμένοι και θα πράξουμε ό,τι είναι δυνατόν στη μεγάλη προσπάθεια για επανένωση της Κύπρου, δήλωσε το Σάββατο, ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, στον χαιρετισμό του στην εκδήλωση «Your Europe, Your Future: A dialogue with Youth», με την ευκαιρία της Ημέρας της Ευρώπης, που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Αριστείας CYENS.

BEST OF TOTHEMAONLINE