27χρονος ήρθε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα – Δεν το χάρηκε πολύ

27χρονος ήρθε παράνομα στις ελεύθερες περιοχές από τα κατεχόμενα – Δεν το χάρηκε πολύ

Ένας 27χρονος συνελήφθη από την Αστυνομία για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής.

 Μέλη της Αστυνομίας (Υπηρεσία Αλλοδαπών και Μετανάστευσης Αρχηγείου), ενώ βρίσκονταν το βράδυ της Τρίτης (7/2) στην περιοχή του Αγίου Κασσιανού στη Λευκωσία, εντόπισαν δύο άτομα τα οποία εισέρχονταν από τις κατεχόμενες στις ελεύθερες περιοχές.

Τα εν λόγω πρόσωπα, προσπάθησαν να διαφύγουν τρέχοντας, καταδιώχθηκαν και τελικά έγινε κατορθωτή η σύλληψη του ενός.

Από προκαταρκτικές εξετάσεις που έγιναν διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για 27χρονο, ο οποίος έφτασε στην Κύπρο στις 7/2/2017 μέσω παράνομου αεροδρομίου.

Ο 27χρονος συνελήφθη για τα αυτόφωρα αδικήματα της παράνομης εισόδου στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας και παράνομης παραμονής.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Βουλευτικές 2026: Εφιαλτικά σενάρια για ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Ανασύνταξη ή πολιτική εξαφάνιση

Η πρόσφατη διαδικτυακή δημοσκόπηση του Vouli.TV παρότι μη επιστημονική, ανέδειξε σημαντικές πολιτικές τάσεις, οι οποίες θα πρέπει να προκαλέσουν προβληματισμό κυρίως στα κόμματα του ενδιάμεσου χώρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE