ΚΟΣΜΟΣ

Απίστευτη εξομολόγηση από 21χρονη: Τα πολλά λεφτά που κέρδισα στο ΛΟΤΤΟ μου κατέστρεψαν τη ζωή! Κάνει μήνυση στην εταιρία

Απίστευτη εξομολόγηση από 21χρονη: Τα πολλά λεφτά που κέρδισα στο ΛΟΤΤΟ μου κατέστρεψαν τη ζωή! Κάνει μήνυση στην εταιρία

Το νεαρότερο άτομο που έχει κερδίσει ποτέ το λόττο στη Βρετανία θέλει τώρα να μηνύσει την διοργανώτρια αρχή καθώς όπως λέει τα χρήματα, τής κατέστρεψαν τη ζωή.

Η 21χρονη Jane Park η οποία κέρδισε 1,25 εκατ. δολάρια σε ηλικία 17 ετών, δηλώνει ότι ήταν πολύ νέα για να διαχειριστεί τα πλούτη. Έτσι σχεδιάζει να μηνύσει τη διοργανώτρια αρχή διότι θεωρεί πως δεν θα έπρεπε να επιτρέπεται σε ανθρώπους κάτω των 18 ετών να μπορούν να παίζουν τυχερά παιχνίδια.

«Μερικές φορές νιώθω ότι η νίκη μου κατέστρεψε τη ζωή. Πίστεψα ότι η ζωή μου θα γινόταν 10 φορές καλύτερη, αλλά την έκανε 10 φορές χειρότερη», εξομολογείται και εξηγεί κάτι που θα ξενίσει τους περισσότερους: «Τις περισσότερες μέρες εύχομαι να μην είχα καθόλου λεφτά. Λέω στον εαυτό μου 'η ζωή μου θα ήταν πολύ πιο εύκολη αν δεν είχα κερδίσει'».

Not so hot right now . . . Connor George and Jane Park were an item before Ibiza vacation

Πριν κερδίσει το λόττο, η Park ζούσε σε ένα ταπεινό διαμέρισμα στο Εδιμβούργο μαζί με τη μητέρα της και έβγαζε μόλις 10 δολάρια την ώρα από την εργασία της. Τώρα, έχει βαρεθεί τα ψώνια, αδυνατεί να βρει την αληθινή αγάπη, έχει ένα Range Rover, δυο ακίνητα και ένα τσιουάουα, έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, αλλά κάτι της λείπει μιας και αισθάνεται κενή.

Tough challenge . . . Jane Park's list of twenty demands sparked rage online

«Οι άνθρωποι με βλέπουν και σκέφτονται 'ελπίζω να είχα τη ζωή της, ελπίζω να είχα τα λεφτά της'. Αλλά δε συνειδητοποιούν την έκταση του άγχους μου. Έχω υλικά πράγματα αλλά πέρα από αυτά, η ζωή μου είναι άδεια», λέει και αναρωτιέται «ποιο είναι το νόημα της ζωής;».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Jane Park δεν είναι η μοναδική που κέρδισε σε τυχερό παιχνίδι και το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που ανέμενε. Το Time, σε αφιέρωμα πριν μερικούς μήνες, είχε φιλοξενήσει περιπτώσεις ανθρώπων που είδαν τις ζωές τους να αλλάζουν προς το χειρότερο μετά από τα αναπάντεχα κέρδη

Jane Park won £1m on the lottery a year ago. Since then she's splashed some cash and given some money to friends and family but she's also had budget holidays and still lives on a council estate

Από NewsBeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top