Το είδαμε και αυτό! Πήρε σημαιάκι βοηθού ο Μασιάς – Τι συνέβη

Το είδαμε και αυτό! Πήρε σημαιάκι βοηθού ο Μασιάς – Τι συνέβη

Ορισμένος ως 4ος διαιτητής ήταν για τον αγώνα της ΑΕΚ με την Ανόρθωση ο Δημήτρης Μασιάς. Ωστόσο ένα απρόοπτο τον «έστειλε» με σημαιάκι βοηθού να «τρέχει» τις φάσεις από πίσω.

Αυτό συνέβη γιατί η Αγγέλα Κυριάκου που ήταν ορισμένη βοηθός διαιτητής στο παιχνίδι τραυματίστηκε στο ζέσταμα, αφού ένιωσε ένα μυϊκό πόνο και όπως προβλέπει ο κανονισμός πήρε τη θέση της ο 4ος διαιτητής.

Πάνε χρόνια από την τελευταία φορά που ο Δημήτρης Μασιάς πήρε σημαιάκι βοηθού διαιτητή καθώς καλούνται όταν βρίσκονται λίγο πριν την «επίλεκτη κατηγορία» να επιλέξουν αν θέλουν να συνεχίσουν ως βοηθοί ή ως διαιτητές!

Απορείτε αν αυτό συνέβη σε αγώνες μικρότερων κατηγοριών αν δηλαδή τραυματιστεί ένας από τους βοηθούς ή ο διαιτητής και δεν μπορεί αν συνεχίσει; Τότε ρωτούν στην κερκίδα αν υπάρχει κάποιος διαιτητής ή το παιχνίδι διακόπτεται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Ο ΔΗΣΥ σε κρίση ταυτότητας - Η επιστολή Αναστασιάδη - Η αμηχανία της Πινδάρου και οι ανοιχτές πληγές του παρελθόντος

Σε μια ιδιαίτερα φορτισμένη πολιτικά συγκυρία, με το Κυπριακό να επιστρέφει στη διεθνή ατζέντα και με τον ΔΗΣΥ να επιχειρεί ανασύνταξη μετά από μια περίοδο πολιτικών ανακατατάξεων, η δημόσια παρέμβαση του Νίκου Αναστασιάδη μέσω επιστολής προς την ηγεσία του κόμματος επαναφέρει στο προσκήνιο παλαιότερες, αλλά ανοιχτές, πληγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE