Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Από το Star Κύπρος 2016 στο Star Academy η κούκλα από τη Λεμεσό

Αυτό κι αν είναι έκπληξη: Από το Star Κύπρος 2016 στο Star Academy η κούκλα από τη Λεμεσό

Κυνηγά όλα τα όνειρα της και της «βγάζουμε το καπέλο». Κατάφερε να ξεχωρίσει στα φετινά καλλιστεία και τώρα βάζει τον πήχη ακόμα ψηλότερα καθώς στοχεύει να μπει στην τελικά ομάδα για το Star Academy που έρχεται στο MegaOne.

Ο λόγος για την 20χρονη Ειρήνη Ασιαλεμ, την ξανθιά καλλονή που κέρδισε τις εντυπώσεις στο Star Κύπρος 2016. Το νεαρό μοντέλο μάλιστα είχε τραγουδήσει κατά τη διάρκεια των δοκιμασιών με πολύ καλές κριτικές και έτσι φαίνεται πως πήρε την απόφαση να κυνηγήσει και αυτό τον στόχο.

Όπως μαθαίνουμε η Ειρήνη πάει αρκετά καλά και βρίσκεται ήδη μέσα στην 25αδα των διαγωνιζομένων!

Και φωνάρα και κορμάρα η καλλονή από τη Λεμεσό! Να της ευχηθούμε κάθε επιτυχία

Image may contain: 1 person, standing and shoes

Image may contain: 1 person, standing

Image may contain: 1 person, standing, shoes and closeup

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.

BEST OF TOTHEMAONLINE