ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

Τροχαίο δυστύχημα, με θύμα 53χρονο άνδρα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28/2 στην περιοχή Παναγία Αιματούσα - Αμπελιών στην Αραδίππου.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι, γύρω στις 05.30 την Τρίτη 28/2 τα ξημερώματα σκυβαλοφόρο όχημα φέρεται να πάτησε τον άνδρα που ήταν πεζός κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίας Αιματούσας – Αμπελιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα, πρόκειται για 53χρονο Κύπριο άνδρα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΤΡΑΓΙΚΟ – Είχε κληθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας πριν από τρεις ημέρες ο άτυχος 53χρονος ασφαλιστής

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 53χρονος παλιός ποδοσφαιριστής το θύμα – Βγήκε απότομα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αραδίππου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE