ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

Τροχαίο δυστύχημα, με θύμα 53χρονο άνδρα, σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τρίτης 28/2 στην περιοχή Παναγία Αιματούσα - Αμπελιών στην Αραδίππου.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι, γύρω στις 05.30 την Τρίτη 28/2 τα ξημερώματα σκυβαλοφόρο όχημα φέρεται να πάτησε τον άνδρα που ήταν πεζός κοντά στο εξωκλήσι της Παναγίας Αιματούσας – Αμπελιών.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, το θύμα, πρόκειται για 53χρονο Κύπριο άνδρα.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες για να διακριβωθεί η ταυτότητα του θύματος και οι συνθήκες του δυστυχήματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ 

ΤΡΑΓΙΚΟ – Είχε κληθεί στο ΤΑΕ Λάρνακας πριν από τρεις ημέρες ο άτυχος 53χρονος ασφαλιστής

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΛΑΡΝΑΚΑΣ: 53χρονος παλιός ποδοσφαιριστής το θύμα – Βγήκε απότομα στον δρόμο – ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Θανατηφόρο τροχαίο τα ξημερώματα στην Αραδίππου

ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ: 53χρονος Κύπριος το νέο θύμα της ασφάλτου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE