Λύγισε το παγκόσμιο με την επιλογή του γνωστου Dj! Πήγε στην Ελβετία για να «φύγει» από τον κόσμο!

Λύγισε το παγκόσμιο με την επιλογή του γνωστου Dj! Πήγε στην Ελβετία για να «φύγει» από τον κόσμο!

Το σοβαρό ατύχημα που είχε πριν τρία χρόνια τον άφησε τυφλό και τετραπληγικό...

Ο πασίγνωστός Ιταλός Dj Φαμπιάνο Αντονιάνι υποβλήθηκε σε ευθανασία και το συγκλονιστικό μήνυμά του έκανε τον γύρο του διαδικτύου.

Ο γνωστός Dj είχε ένα σοβαρό ατύχημα πριν τρία χρόνια, που τον άφησε τετραπληγικό. Είχε χάσει την όρασή του και ήταν καθηλωμένος στο κρεβάτι με τρομερούς πόνους Ο ίδιος είχε ζητήσει να πεθάνει, όμως το κράτος δεν τον άφηνε.

Ο λόγος για τον σαραντάχρονο Ιταλό Dj Φαμπιάνο Αντονιάνι που υποβλήθηκε την Δευτέρα σε ευθανασία σε κλινική της Ελβετίας. Να αναφέρουμε ότι ήταν αρραβωνιασμένος και η σύντροφός του τον στήριξε στην επιλογή του.
Ο dj έγραψε στο τελευταίο του μήνυμα: «Επιτέλους έφτασα στην Ελβετία, αλλά τα κατάφερα μόνον χάρη στις δυνάμεις μου και όχι με την βοήθεια του ιταλικού κράτους».


 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ δεν «μετρά» απλώς την Αννίτα - Μετρά τις αντοχές του ΔΗΣΥ

Η συνέντευξη του Αβέρωφ Νεοφύτου στον Φειδία Παναγιώτου, ήρθε σε μια στιγμή που ο ΔΗΣΥ βρίσκεται μπροστά σε μια συζήτηση, την οποία μέχρι τώρα μπορούσε να κρατά σε δεύτερο πλάνο: ποιος θα οδηγήσει την παράταξη στις Προεδρικές του 2028. Οι ενδιαφερόμενοι είναι γνωστοί. Η Αννίτα Δημητρίου, ο Αβέρωφ Νεοφύτου και ο Γιώργος Παμπορίδης, έχουν ήδη μπει- με τον έναν ή τον άλλο τρόπο- στο κάδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE