LIFESTYLE

Θρίλερ για γερά νεύρα με τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη! «Ξίνισαν» στην Ελλάδα μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο: «Αυτό δεν παίζει με τίποτα»

Θρίλερ για γερά νεύρα με τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη! «Ξίνισαν» στην Ελλάδα μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο: «Αυτό δεν παίζει με τίποτα»

Το «Παραμύθι» του Κύπριου ηθοποιού και σεναριογράφου προκάλεσε «πολιτισμικό σοκ» στους ιθύνοντες του Alpha Ελλάδος γεγονός που έφερε νέα εμπλοκή αναφορικά με την πρεμιέρα της σειράς.

Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Μαρίνου Νομικού στο περιοδικό «TV Μανία» παραμύθι που δεν λέει να αρχινήσει μοιάζει αυτό του Λώρη Λοϊζίδη αφού με το που είδαν στην Ελλάδα το πρώτο επεισόδιο, τα πολλά Κυπριακά ενόχλησαν τους ανθρώπους του Alpha, θεωρώντας ότι με τόση Κυπριακή διάλεκτο στους διαλόγους η σειρά δεν θα «πιάσει» στην Ελλάδα.

Επειδή κιόλας η παραγωγή στηρίζεται κυρίως από τον Ελλαδικό σταθμό, με το κόστος να είναι πολύ μεγάλο, επεσήμαναν στον Λώρη ότι θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις ώστε οι χιουμοριστικές του ατάκες που το Κυπριακό κοινό αγάπησε να «δέσουν» με το χιούμορ των Ελλαδιτών.

Η σειρά τελικά δεν βγήκε εντός του 2016 και δεν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ αναμένεται το επιτελείο του Κύπριου σεναριογράφου να δώσει μάχη με το χρόνο ώστε να προλάβουν να βγουν πριν το Πάσχα του 2017.

Δόθηκαν οδηγίες στην παραγωγή για το τι πρέπει να βελτιωθεί, με τις «πινιελές» που θα μπουν να πρέπει πρώτα να ικανοποιήσουν τους Ελλαδίτες που έχουν αναλάβει και το κόστος και έτσι μετά το «Αυτό δεν παίζει με τίποτα» να δώσουν το τελικό «ΟΚ».

Όπως αναφέρει ο Μαρίνος Νομικός με κάποιους συντηρητικούς υπολογισμούς για τα τρία επεισόδια που έχουν ετοιμαστεί αλλά τα….γύρισαν πίσω το κόστος ξεπερνά τα 70.000

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Καταγγέλθηκε για ενδέκατη φορά σεσημασμένος για σοβαρές υποθέσεις λαθροθηρίας - Τράπηκε σε φυγή στα κατεχόμενα

Βανδαλισμοί σε Δημοτικό Σχολείο στη Λευκωσία: Προκάλεσαν ζημιές χιλιάδες ευρώ - Φωτογραφία

Μονή Αββακούμ: Η νέα ανάρτηση του Νεκτάριου - Η φωτογραφία από την αναπαράσταση της σταύρωσης του Χριστού

Μητρόπολη Ταμασού: Απαντά στα περί συμβιβασμού για τη Μονή Αββακούμ - «Αποκλειστικός στόχος, η αποκάλυψη της αλήθειας»

Όσα χρόνια και αν περάσουν τις βλέπουμε κάθε χρόνο: Οι πιο γνωστές ταινίες – και μίνι σειρές – που «μυρίζουν» Πάσχα



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top