LIFESTYLE

Θρίλερ για γερά νεύρα με τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη! «Ξίνισαν» στην Ελλάδα μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο: «Αυτό δεν παίζει με τίποτα»

Θρίλερ για γερά νεύρα με τη νέα σειρά του Λώρη Λοϊζίδη! «Ξίνισαν» στην Ελλάδα μόλις είδαν το πρώτο επεισόδιο: «Αυτό δεν παίζει με τίποτα»

Το «Παραμύθι» του Κύπριου ηθοποιού και σεναριογράφου προκάλεσε «πολιτισμικό σοκ» στους ιθύνοντες του Alpha Ελλάδος γεγονός που έφερε νέα εμπλοκή αναφορικά με την πρεμιέρα της σειράς.

Σύμφωνα με το έγκυρο ρεπορτάζ του Μαρίνου Νομικού στο περιοδικό «TV Μανία» παραμύθι που δεν λέει να αρχινήσει μοιάζει αυτό του Λώρη Λοϊζίδη αφού με το που είδαν στην Ελλάδα το πρώτο επεισόδιο, τα πολλά Κυπριακά ενόχλησαν τους ανθρώπους του Alpha, θεωρώντας ότι με τόση Κυπριακή διάλεκτο στους διαλόγους η σειρά δεν θα «πιάσει» στην Ελλάδα.

Επειδή κιόλας η παραγωγή στηρίζεται κυρίως από τον Ελλαδικό σταθμό, με το κόστος να είναι πολύ μεγάλο, επεσήμαναν στον Λώρη ότι θα πρέπει να γίνουν βελτιώσεις ώστε οι χιουμοριστικές του ατάκες που το Κυπριακό κοινό αγάπησε να «δέσουν» με το χιούμορ των Ελλαδιτών.

Η σειρά τελικά δεν βγήκε εντός του 2016 και δεν αναμένεται να κάνει πρεμιέρα και μέσα στον επόμενο μήνα, ενώ αναμένεται το επιτελείο του Κύπριου σεναριογράφου να δώσει μάχη με το χρόνο ώστε να προλάβουν να βγουν πριν το Πάσχα του 2017.

Δόθηκαν οδηγίες στην παραγωγή για το τι πρέπει να βελτιωθεί, με τις «πινιελές» που θα μπουν να πρέπει πρώτα να ικανοποιήσουν τους Ελλαδίτες που έχουν αναλάβει και το κόστος και έτσι μετά το «Αυτό δεν παίζει με τίποτα» να δώσουν το τελικό «ΟΚ».

Όπως αναφέρει ο Μαρίνος Νομικός με κάποιους συντηρητικούς υπολογισμούς για τα τρία επεισόδια που έχουν ετοιμαστεί αλλά τα….γύρισαν πίσω το κόστος ξεπερνά τα 70.000

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Κεντρικές Φυλακές: Εντοπίστηκαν μπάλες ποδοσφαίρου που είχαν μέσα κινητά - Φαίνεται να ρίχθηκαν από την νεκρή ζώνη

Απίστευτο κι όμως κυπριακό: Μερίδα περιπτέρων πουλά προϊόντα κάνναβης - Δείτε φωτογραφίες

Εκστρατεία Αστυνομίας: Στους δρόμους για ελέγχους φορτηγών και λεωφορείων – Τι προνοεί η νομοθεσία

Τρόμος στη Γαλλία: Αστυνομικοί σκότωσαν άνδρα που επιχείρησε να κάψει συναγωγή

Δημήτρης Σταρόβας: Για τρίτη συνεχόμενη ημέρα στο νοσοκομείο - Φίλοι και συγγενείς ανησυχούν



Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε η ένσταση Οδυσσέα στην παύση του – 72 σελίδες το έγγραφο

Καταχωρήθηκε σήμερα Παρασκευή 17/5 γύρω στις 11 το πρωί ενώπιον του Ανώτατου Δικαστικού Συμβουλίου η ένσταση του Γενικού Ελεγκτή της Δημοκρατίας, Οδυσσέα Μιχαηλίδη, κατά της αίτησης του Γενικού Εισαγγελέα, Γιώργου Σαββίδη, για παύση του πρώτου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top