Το VIDEO που στον Λίβανο πληρώνουν 30 χιλιάδες ευρώ για να το δουν

Το VIDEO που στον Λίβανο πληρώνουν 30 χιλιάδες ευρώ για να το δουν

Οι εικόνες της τραγουδίστριας Myriam Klink και ο στίχος για «την επίτευξη ενός γκολ» θεωρήθηκαν από τις αρχές ως απρεπείς

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν όσοι Λιβανέζοι κάνουν share το βίντεο κλιπ της ποπ τραγουδίστριας Myriam Klink με τίτλο Goal.

Στο βίντεο η Klink εμφανίζεται να παίζει στο κρεβάτι της και να ανταλλάσσει φιλιά με τον επίσης τραγουδιστή Jad Khalife.

Και όλα αυτά η τραγουδίστρια τα κάνει φορώντας κατά διαστήματα μόνο τα εσώρουχά της.

Οι εικόνες αυτές καθώς και ο στίχος για «την επίτευξη ενός γκολ» θεωρήθηκαν από τις αρχές ως απρεπείς.

Τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Πληροφοριών αποφάσισαν, επίσης, να ζητήσουν την απαγόρευση της μετάδοσής του μέσω των social media και του YouTube.

Η Klink στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ στο οποίο ασκούσε κριτική στο πολιτικό σύστημα του Λίβανου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Ο τελευταίος ανασχηματισμός πριν το 2028: Τα νέα πρόσωπα, οι πολιτικές ισορροπίες και τα μηνύματα Χριστοδουλίδη - Βίντεο

Έπειτα από εβδομάδες έντονης φημολογίας και διαρροών, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, προχώρησε στον πολυαναμενόμενο ανασχηματισμό της κυβέρνησής του, ο οποίος , εκτός απροόπτου, εκτιμάται ότι θα είναι και ο τελευταίος πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028. Οι αλλαγές ήταν περιορισμένες, χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις, βάζοντας τέλος στα σενάρια που κυκλοφορούσαν ήδη από την προεκλογική περίοδο των βουλευτικών εκλογών.

BEST OF TOTHEMAONLINE