Το VIDEO που στον Λίβανο πληρώνουν 30 χιλιάδες ευρώ για να το δουν

Το VIDEO που στον Λίβανο πληρώνουν 30 χιλιάδες ευρώ για να το δουν

Οι εικόνες της τραγουδίστριας Myriam Klink και ο στίχος για «την επίτευξη ενός γκολ» θεωρήθηκαν από τις αρχές ως απρεπείς

Πρόστιμο 30.000 ευρώ καλούνται να πληρώσουν όσοι Λιβανέζοι κάνουν share το βίντεο κλιπ της ποπ τραγουδίστριας Myriam Klink με τίτλο Goal.

Στο βίντεο η Klink εμφανίζεται να παίζει στο κρεβάτι της και να ανταλλάσσει φιλιά με τον επίσης τραγουδιστή Jad Khalife.

Και όλα αυτά η τραγουδίστρια τα κάνει φορώντας κατά διαστήματα μόνο τα εσώρουχά της.

Οι εικόνες αυτές καθώς και ο στίχος για «την επίτευξη ενός γκολ» θεωρήθηκαν από τις αρχές ως απρεπείς.

Τα υπουργεία Δικαιοσύνης και Πληροφοριών αποφάσισαν, επίσης, να ζητήσουν την απαγόρευση της μετάδοσής του μέσω των social media και του YouTube.

Η Klink στο παρελθόν έχει πρωταγωνιστήσει σε βίντεο κλιπ στο οποίο ασκούσε κριτική στο πολιτικό σύστημα του Λίβανου.

protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

ΠτΔ: «Ενδεχομένως νέο Εθνικό Συμβούλιο στις αρχές Ιουλίου - Δεν επηρεάζει τις προσπάθειες στο Κυπριακό η παραίτηση Στάρμερ»

Εποικοδομητική χαρακτήρισε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, τη σημερινή, πρώτη υπό τη νέα σύνθεση του, σύσκεψη του Εθνικού Συμβουλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE