ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι κάμερες παρακολούθησης «έδωσαν» τον «Πατσιολουκούι» ως το πρόσωπο για τους πυροβολισμούς - Συνελήφθη και η μητέρα του

ΛΕΜΕΣΟΣ: Οι κάμερες παρακολούθησης «έδωσαν» τον «Πατσιολουκούι» ως το πρόσωπο για τους πυροβολισμούς  - Συνελήφθη και η μητέρα του

Διάταγμα κράτησης οκτώ ημερών εξέδωσε το μεσημέρι της Πέμπτης 09/03 το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον 24χρονου, ο οποίος φέρεται ως το πρόσωπο που το μεσημέρι της Τρίτης ενεπλάκη σε τροχαίο και έριξε πυροβολισμούς με κυνηγετικό όπλο, εναντίον του παραπονούμενου οδηγού.

Υπό διήμερη κράτηση τέθηκε και η 46χρονη μητέρα του, καθώς εντοπίστηκε κλοπιμαία περιουσία στο υπνοδωμάτιο της και στο όχημα, το οποίο είναι εγγεγραμμένο στο όνομα της.

Πρόκειται για άτομο επικίνδυνο, το οποίο απασχόλησε επανειλημμένα την Αστυνομία με υποθέσεις ναρκωτικών, διαρρήξεων και κλοπών, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, σημειώνοντας πως η Αστυνομία αξιολογώντας κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης και μαρτυρίες, τον εντόπισε και τον συνέλαβε στην οικία του, μετά από συντονισμένη επιχείρηση ΤΑΕ, ΟΠΕ, ΜΜΑΔ και Άμεσης Επέμβασης.

Ο 24χρονος, φέρεται ως το πρόσωπο που, την περασμένη Τρίτη 07/03 , ενεπλάκη σε τροχαίο στον κυκλικό κόμβο του κάθετου δρόμου, παρά το MY MALL και μετά από διαπληκτισμό με τον παραπονούμενο οδηγό, τον καταδίωξε, ρίχνοντας εναντίον του οχήματος του αριθμό πυροβολισμών, κάποιοι από τους οποίους έπληξαν το όχημα, χωρίς ευτυχώς να τραυματιστεί κανένας.

Σφαιρίδια εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικές σκηνές, είπε ο κ.Σωτηριάδης, προσθέτοντας ότι η υπόθεση θεωρείται πολύ σοβαρή και τα αδικήματα που αντιμετωπίζει ο 24χρονος αφορούν, πράξεις που σκοπεύουν στην πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, παράνομη κατοχή και μεταφορά πυροβόλου όπλου, εκρηκτικών υλών, περιουσίας και αρχαιοτήτων,  οπλοφορία προς διέγερση τρόμου,  ρίψη πυροβολισμών εντός κατοικημένης περιοχής και πρόκληση κακόβουλης ζημιάς.

Αν και ο ύποπτος αρνείται ανάμειξη στην υπόθεση και δεν συνεργάζεται, το όχημα που εντοπίστηκε έξω από την οικία του, είναι το ίδιο με αυτό που ενεπλάκη στο τροχαίο, και φέρει ζημιές στο σημείο όπου συγκρούστηκαν τα δυο οχήματα, είπε ο κ.Σωτηριάδης.

Κατά τη διάρκεια έρευνας που ακολούθησε, στην οικία του 24χρονου, εντοπίστηκε εντός ερμαριού του υπνοδωματίου της 46χρονης μητέρας του, ένας φορητός ασύρματος, ο οποίος πιστεύεται ότι είναι ένας από τους οκτώ ασυρμάτους που είχαν κλαπεί, στις 12 Οκτωβρίου 2015, από τα γραφεία της Πολιτικής Άμυνας, στη Λεμεσό.

Έρευνα διενεργήθηκε και στο αυτοκίνητο, που είναι ιδιοκτησίας της 46χρονης, εντός του οποίου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν ως τεκμήρια ένα άδειο φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου και διάφορα τεμάχια από σπασμένα αγγεία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε αποτελούν αρχαιότητες.

Ως εκ τούτου, συνελήφθη και η μητέρα του 24χρονου, και τέθηκε υπό διήμερη κράτηση, αναφέροντας σε κατάθεση της πως δεν γνωρίζει οτιδήποτε για τα ανευρεθέντα και πως το όχημα χρησιμοποιούσε ο γιος της.

Το κυνηγετικό όπλο, πρόσθεσε ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, δεν έχει ακόμη εντοπιστεί και δεν αποκλείεται να πρόκειται για προϊόν διάρρηξης και κλοπής που διαπράχθηκε στο πρόσφατο παρελθόν, γι αυτό οι ανακριτές ερευνούν τους φακέλους σχετικών υποθέσεις.

Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά

Famagusta: Δάφνη και Τεύκρος κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top