Άρχισε η συνάντηση Ερτογάν – Πούτιν – Θα αγοράσουν S400 οι Τούρκοι από τους Ρώσσους

Άρχισε η συνάντηση Ερτογάν – Πούτιν – Θα αγοράσουν S400 οι Τούρκοι από τους Ρώσσους

Ξεκίνησε η συνάντηση του Τούρκου Προέδρου Ταγίπ Ερντογάν με τον Ρώσο ομόλογό του Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα και όπως μεταδίδουν τουρκικά μέσα ενημέρωσης στο τραπέζι βρίσκονται σημαντικά θέματα όπως ο πυρηνικός σταθμός Άκκουγιου, ο αγωγός φυσικού αερίου Turkish Stream και η αγορά S400 από την Τουρκία.

Σε δήλωσή του πριν την έναρξη της συνάντησης ο Ρώσος Πρόεδρος είπε ότι πέρασε πολύς καιρός από τότε που έγινε παρόμοια συνάντηση και πως εργάζονται για την βελτίωση των ρωσοτουρκικών σχέσεων. Όπως είπε συνεχίζουν τις προσπάθειές τους για να υπάρξει λύση στη Συρία και τις άλλες παγκόσμιες κρίσεις.

«Οι σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας διορθώνονται με γρήγορους ρυθμούς», είπε, προσθέτοντας ότι η Μόσχα είναι ικανοποιημένη από αυτό.

«Προσπαθούμε να φτάσουν οι σχέσεις στο επίπεδο που τους αξίζει. Κανείς δεν περίμενε ότι οι στρατιωτικές σχέσεις Ρωσίας και Τουρκίας θα έφταναν σε τόσο στενή συνεργασία», ανέφερε ο κ. Πούτιν.

Από ΚΥΠΕ 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

ΕΔΕΚ: Έντονη αντίδραση στην ηγεσία Σοφίας Μακρή -Επιστολή από την πλειοψηφία του Πολιτικού Γραφείου για περιφρόνηση των θεσμών- Στο επίκεντρο απολύσεις προσωπικού

Σοβαρές διαστάσεις προσλαμβάνει η εσωκομματική κρίση στην ΕΔΕΚ, με την έντονη αντίδραση στελεχών του κόμματος, απέναντι στους χειρισμούς της Προέδρου, Σοφίας Χριστοδούλου Μακρή, να αποτυπώνεται πλέον και σε γραπτή παρέμβαση προς την ίδια.

BEST OF TOTHEMAONLINE