Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο -Τουλάχιστον 6 τραυματίες

Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο -Τουλάχιστον 6 τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αμβούργο, μετά από επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου με επτά τουλάχιστον τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 6 άνθρωποι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα ανάμεσά τους και δύο παιδιά, 3 και 6 ετών. Η επίθεση έγινε στο σταθμό Sternschanze και στο τρένο που δέχθηκε την επίθεση ήταν μέσα 50 επιβάτες. Η αστυνομία εικάζει ότι οι δράστες είναι δύο.  Οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί. Σύμφωνα με την Bild οι 6 τραυματίες δεν διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο.

Η επίθεση έγινε λίγες μόνο ώρες μετά το περιστατικό σε άλλη πόλη της Γερμανίας, στο Ντίσελντορφ όταν άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι κατά επιβατών.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Δημήτρης Παπαδάκης στο «T»: «Είμαι ευγνώμων απέναντι στον κόσμο της ΕΔΕΚ - Υπάρχει ένα μακρύ χέρι στο κόμμα, κάποιοι φοβούνται την επιστροφή μας»

Ο τέως Ευρωβουλευτής της ΕΔΕΚ και επι σειρά ετών σημαντικό στέλεχος του κόμματος Δημήτρης Παπαδάκης, αναφέρεται στα γεγονότα που οδήγησαν στη ρήξη του με την ηγεσία του κόμματος. Αναφέρεται στο περιστατικό που, όπως τονίζει, αποτέλεσε το «οριστικό τέλος» της σχέσης του με την ΕΔΕΚ. Παρά την ένταση και τον πόλεμο που –όπως περιγράφει– δέχθηκε από την τότε ηγεσία, υπό τον Μαρίνο Σιζόπουλο, δηλώνει ότι παραμένει ευγνώμων προς τη βάση του κόμματος, η οποία τον στήριξε σε δύο ευρωεκλογικές αναμετρήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE