Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο -Τουλάχιστον 6 τραυματίες

Επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου στο Αμβούργο -Τουλάχιστον 6 τραυματίες

Συναγερμός έχει σημάνει στο Αμβούργο, μετά από επίθεση με αέριο σε σταθμό τρένου με επτά τουλάχιστον τραυματίες.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι 6 άνθρωποι παρουσίασαν αναπνευστικά προβλήματα ανάμεσά τους και δύο παιδιά, 3 και 6 ετών. Η επίθεση έγινε στο σταθμό Sternschanze και στο τρένο που δέχθηκε την επίθεση ήταν μέσα 50 επιβάτες. Η αστυνομία εικάζει ότι οι δράστες είναι δύο.  Οι γύρω δρόμοι είναι κλειστοί. Σύμφωνα με την Bild οι 6 τραυματίες δεν διακομίσθηκαν σε νοσοκομείο.

Η επίθεση έγινε λίγες μόνο ώρες μετά το περιστατικό σε άλλη πόλη της Γερμανίας, στο Ντίσελντορφ όταν άνδρας επιτέθηκε με τσεκούρι κατά επιβατών.

Από iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Κύπρος και Αυστραλία πιο κοντά από ποτέ: Τι αποκάλυψε ο Χριστοδουλίδης για τη στήριξη στο Κυπριακό και τις νέες ευκαιρίες συνεργασίας

Η Κύπρος εκφράζει τη βαθιά εκτίμησή της για την στάση αρχών της Αυστραλίας στο Κυπριακό και τη διαρκή υποστήριξή της στην κυριαρχία, την ενότητα και την εδαφική ακεραιότητα της Κυπριακής Δημοκρατίας, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, την Παρασκευή, κατά την παρουσίαση των διαπιστευτηρίων της νέας Ύπατης Αρμοστή της Κοινοπολιτείας της Αυστραλίας στην Κυπριακή Δημοκρατία, Emily Louise Pugin.

BEST OF TOTHEMAONLINE