Φρικτό! Έβαλε φωτιά σε άστεγο πατέρα και τον έκαψε ζωντανό - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Φρικτό! Έβαλε φωτιά σε άστεγο πατέρα και τον έκαψε ζωντανό - ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Eνας άστεγος 45 ετών, ο Μαρτσέλο Τσιμίνο, πατέρας δύο παιδιών, πυρπολήθηκε και έχασε την ζωή του την Παρασκευή 10/3, στο Παλέρμο της Σικελίας.

Άγνωστος πλησίασε στο σημείο όπου κοιμόταν ο Τσιμίνο, κάτω από κουβέρτες, μέσα σε χώρο φιλοξενίας αστέγων ιδιοκτησίας των καθολικών καπουτσίνων μοναχών. Ο δράστης τον περιέλουσε με βενζίνη, τον πυρπόλησε και απομακρύνθηκε. Τη σκηνή κατέγραφαν δυο κάμερες ασφαλείας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τις ώρες αυτές η ιταλική αστυνομία ανακρίνει σειρά ατόμων, με τα οποία ο Μαρτσέλο Τσιμίνο φέρεται να είχε λογομαχήσει χθες το απόγευμα.

Οι πυροσβέστες έσπευσαν αμέσως στο σημείο στο οποίο ο άστεγος πυρπολήθηκε, μαζί με ασθενοφόρα του πλησιέστερου νοσοκομείου, αλλά το πτώμα του είχε ήδη απανθρακωθεί.

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΚΛΗΡΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Από star.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Ρεκόρ ΑΠΕ στη Θέρμανση και Ψύξη στην ΕΕ – Πάνω από τον Μέσο Όρο η Κύπρος

Σε ιστορικά υψηλά επίπεδα έφτασε το 2024 η χρήση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) στη θέρμανση και την ψύξη στην Ευρωπαϊκή Ένωση, με την Κύπρο να καταγράφει επίδοση σημαντικά υψηλότερη από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE