Δεν άρεσε το ταγκό της Κύπριας Ηρώς Κλείτου! Την «σταύρωσε» η Βανδή! VIDEO

Δεν άρεσε το ταγκό της Κύπριας Ηρώς Κλείτου! Την «σταύρωσε» η Βανδή! VIDEO

Ο Ρέμος την πράξη της Δεσποινας την χαρακτήρισε σαν «χτύπημα κάτω από την μέση».

Εκτός Rising Star τέθηκε η Ηρώ Κλείτου, η οποία είναι και η παίκτρια που έλαβε το χαμηλότερο ποσοστό από την ψηφοφορία των κριτών και του τηλεοπτικού κοινού. 

Η παίκτρια του Αντώνη Ρέμου εμφανίστηκε τελευταία στη σκηνή του show, επέλεξε να τραγουδήσει το “My love” και συγκέντρωσε 73%, μένοντας εκτός παιχνιδιού και στέλνοντας αυτόματα στο επόμενο live τον Νίκο Μακαντάση που κατάφερε να λάβει το ποσοστό του 74%.

Ουσιαστικά η διαφορά τους ήταν μόλις στο 1% και επί της ουσίας η Βανδή με την επιλογή της έστειλε την Ηρώ Κλείτου εκτός Rising Star. 

Δείτε στο video που ακολουθεί τι έγινε την Κυριακή, 12/3:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Έγκλημα φρίκης στη Λεμεσό: 19 μαχαιριές, ναρκωτικά και μια σοκαριστική ομολογία

Σοκ προκαλούν οι λεπτομέρειες γύρω από τη φρικτή δολοφονία του 45χρονου Γιάννη Αργυρού, ο οποίος εντοπίστηκε νεκρός από τη μητέρα του στο χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας τους, στη Μέσα Γειτονιά Λεμεσού, το πρωί της Κυριακής.